Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

De Ketelaere in gesprek met Degryse: "Ik speel graag als diepste man. Dat zou ik een jaar geleden nooit gezegd hebben”

Rode DuivelsDe ene is 56, de andere net 21. En toch hebben ze veel gemeen. Allebei van Brugge, een product van Club en (ex-)Rode Duivel. Marc Degryse interviewt Charles De Ketelaere. Over zijn positie bij de nationale ploeg, maar ook over zijn nabije toekomst. Degryse: “Een jaartje langer in België zou toch geen straf zijn?” ‘CDK’: “Zeker niet. Maar als de Premier League nu al kan, waarom dan niet?”

14 reacties

 • Frank Waeghe

  1 jaar geleden
  Gaan we werkelijk Charles beoordelen op één match met de nationale ploeg, een ploeg waar we ons toch al veel keren vragen bij konden stellen. Als we Charles op die ene match afrekenen,maak dan ook de rekening van Doku, Tielemans, Mertens, Vertonghen enz want ook zij speelden wel enkele barslechte matchen. Maar dan kan de publieke opinie weer starten met jamaar die spelen wel in het buitenland.
 • john dewit

  1 jaar geleden
  Zeker een talentvolle jonge voetballer maar ook niet meer zeker geen 2 de Kevin de Bruyne.
 • Jan Janssens

  1 jaar geleden
  Maar Charles toch, als je al geen deuk in een pakje boter trapt tegen spelers uit de Engelse tweede en zelfs derde klasse, wat zou je dan gaan doen in de Premier League?
 • Jean DE BRUYNE

  1 jaar geleden
  Heel diep in de tribune in buitenland
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Heeft een paar keer geflitst maar globaal gezien is hij veel te licht voor een sterke competitie. Zal ginder rap de bank warmhouden….