Verschaeren en De Ketelaere.
Volledig scherm
PREMIUM
Verschaeren en De Ketelaere. © Belga en Photonews

De goudklompjes na de Gouden Generatie? Deze 10 jonkies staan te popelen

Rode DuivelsHet einde is nabij voor een deel van de Gouden Generatie. De Rode Duivels zijn aan vernieuwing toe. Geen nood voor zij die twijfelen – denk aan Youri Tielemans en Jérémy Doku, allebei ontbolsterd de voorbije weken en maanden. En er staat nóg jong geweld klaar om zich te bewijzen. Van een teamplayer à la Witsel tot een Duracell-konijn. De samensmelting kan beginnen.

84 reacties

 • eric debanne

  3 weken geleden
  Tielemans verschaere goeie clubspelers maar geen toppers ... We hebben het gezien op het EK ...!
 • phil powels

  3 weken geleden
  Tielemans, komaan mensen, goeie clubspeler, maar niet bij topploegen, als international kan je hem gebruiken tegen pakweg Luxemburg, Andorra, San Marino……was toch duidelijk op EK zeker, en steek het niet steeds op zijn leeftijd aub!
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  De nieuwe " gouden generatie " op komst ...🙄...! Ze gaan het niet beter doen dan de vorige helaas en zeker niet met die coach !
 • Joery Goubert

  2 maanden geleden
  Als trainer kan je ook niet meer doen dan wat je hebt. Trainer is het probleem niet hoor. Dit is een top trainer.
 • ghislain lefever

  2 maanden geleden
  Zinho, Charles, Sambi en Hannes en Doku. Vergeet de rest.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).