Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De deuk in het ego van onze Duivels: geen einde op de Grote Markt in Brussel, wel aan een spoorweg in Tubize

Rode DuivelsHet EK voetbal duurt nog een week, maar van Rode Duivels geen spoor meer. Het grote toneel verlaten via een achterpoortje, ‘s nachts op het oefencentrum in Tubize voor het oog van een tiental diehard fans. Gedeukt ego, dat was in München en in de uren erna duidelijk merkbaar. Onze Duivels-watcher Niels Poissonnier schetst de pijnlijk stille Belgische aftocht.

55 reacties

 • An Peeters

  3 maanden geleden
  inderdaad Karl, het laatste fluitsignaal is het enige moment dat ik in mijn handen heb geklapt. Mensen, het is maar voetbal. Welke meerwaarde hebben die voor onze maatschappij?
 • Willy Scholaart

  3 maanden geleden
  Gelukkig heb ik toch gelijk gekregen toen ik voorspelde dat ze zelfs de halve finale niet gingen halen, hoewel er velen mij voor zot verklaarden, ze hebben allemaal veel te vet gespecte bankrekeningen.
 • Karl Huysmans

  3 maanden geleden
  Ik heb echt genoten,vooral bij het laatste fluitsignaal.
 • Maria Wijnants

  3 maanden geleden
  Waarom die match tegen Italië zo afbreken. Ik vond ze beter dan de vorige. Voetbal is ook geluk hebben dat de bal juist valt. Voor een klein land als België vind ik dit een prestatie om zover te eindigen. Het blijft maar een spel winnen en verliezen hoort erbij.
 • Jeffrey Kruit

  3 maanden geleden
  De Belgen missen een van Basten. Een echte winnaar.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).