Jérémy Doku viert zijn treffer.
Volledig scherm
Jérémy Doku viert zijn treffer. © VTM/Belga

De Bruyne en Martínez gooien met complimenten naar “ruwe diamant” Doku: “Dit was voor zij die me te jong vonden”

Rode DuivelsLekkere binnenkomer voor Jérémy Doku (18). Gescoord bij zijn eerste basisplaats voor de Rode Duivels. Wat een knal. De “ruwe diamant” van Anderlecht - dixit KDB - maakte indruk op bondscoach Roberto Martínez. En op wel meer voetballiefhebbers.

15 reacties

 • Jos Vannuffelen

  1 jaar geleden
  @ Raoul van Hauwaert, als jij beweert dat zijn eerste helft goed was ken jij zelf niets van voetbal. Had misschien stress en heeft misschien al mooie dingen laten zien bij zijn eigen club maar dan nog was zijn eerste helft heel slecht.
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  @Dave. Doku is wel rechtsvoetig hoor!!
 • Anthony Peeters

  1 jaar geleden
  Hij was duidelijk te zenuwachtig om met die grote namen te spelen en schrik om fout te maken! Maar net als met yari zie je wel dat al de grote namen iets in doku zien! Anders zou Kevin niet komen zeggen nooit opgeven! Hij moet nog werken aan zijn passing en afwerking al was deze keer de afwerking wel goed
 • Raoul van Hauwaert

  1 jaar geleden
  Al diegenen die Doku hier afbreken of zelfs maar zeggen dat huh niet goed was, kennen echt geen bal van voetbal. Doku is 18 staat de eerste keer in de basis bij spelers als De Bruyne, Mertens, Witsel, ect. Logisch dat hij zenuwen had en daardoor foutjes maakte, maar als je zijn tweede helft ziet kan je toch niet anders dan zeggen dat hij onmiskenbaar talent heeft.
 • Erik Massart

  1 jaar geleden
  1 woord: een ramp. Balcontroles op het niveau van een miniem. 2 goede voorzetten en een aardig doelpunt kunnen een rampzalig debuut niet verbloemen.. 3/10