DE BONDSCOACH SPREEKT, DEEL 2. “Ik sluit zeker niet uit dat er een wit konijn selectie haalt”: Martínez houdt enkele talenten nauwlettend in het oog voor WK

Rode DuivelsGisteren gaf bondscoach Roberto Martínez zijn mening over Eden Hazard en Charles De Ketelaere, vandaag laat-ie z'n licht schijnen op enkele andere Duivels - onder meer Romelu Lukaku en Dries Mertens -, dertien weken voor de start van het WK. Martínez sluit bovendien niet uit dat hij een verrassende naam meeneemt naar Qatar. “Op klasse en progressie staat geen leeftijd.”

29 reacties

 • Frederik Jansens

  2 maanden geleden
  In groepsfase liggen we eruit.
 • Berten Van Damme

  2 maanden geleden
  Het wordt hoog tijd dat we onze Noorderbuur terughalen: Dick Advocaat. Hij is de grondlegger geweest van onze gouden generatie. Roberto blijft er gewoon in vast hangen omdat hij het niet ziet in de jeugd.
 • Ayse Ozyasar

  2 maanden geleden
  Het zal weer hard lachen zijn bij selectie wk
 • John Lux

  2 maanden geleden
  Ben ik de enigste die beschaamd is Belg te zijn door deelname aan een WK waarvoor meer dan 6000 doden gevallen zijn om dit circus te kunnen organiseren
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Ze mogen blij zijn als ze de eerste ronde overleven op het WK...🙄
 1. Zeno Debast over eerste selectie voor Rode Duivels: “Het is allemaal heel snel gegaan, maar dit is een droom die uitkomt”
  Play
  Rode Duivels
  51

  Zeno Debast over eerste selectie voor Rode Duivels: “Het is allemaal heel snel gegaan, maar dit is een droom die uit­komt”

  30 spelers, 1 nieuwe naam. Zeno Debast maakt zijn opwachting in de selectie van Roberto Martínez voor de Nations League-duels tegen Wales en Nederland. “Een droom die uitkomt”, zo reageerde Debast op de terugvlucht vanuit Roemenië. Ook de clubloze Jason Denayer is een opvallende naam in de kern. De geblesseerde Romelu Lukaku is er dan weer niet bij, net als Jérémy Doku, die opgeroepen is voor de U21.
 2. “Je bent geen top van de wereld meer”: Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvolgende nederlaag tegen land uit top tien
  Play
  Rode Duivels
  135

  “Je bent geen top van de wereld meer”: Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvol­gen­de nederlaag tegen land uit top tien

  Opnieuw een nederlaag tegen Oranje. Al de vijfde wedstrijd op rij dat de Rode Duivels niet kunnen winnen tegen een land uit de top tien van de FIFA-ranking. Een teken aan de wand? “Het zegt natuurlijk wel iets: je bent geen top van de wereld meer”, concludeerde analist Jan Mulder, die meteen ook de reden aanduidde: “De grote aderlating? Hazard is niet meer Hazard.”
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.