Het icons-team van Julien Cools.
Volledig scherm
Het icons-team van Julien Cools. © Photo News

De beste 11 Rode Duivels aller tijden volgens Julien Cools: “Niet te beschrijven wat Ceulemans heeft betekend”

Rode DuivelsWelke Belgische iconen vormen het beste elftal van de voorbije 125 jaar? Dat wil de KBVB straks uitvissen ter ere van het jubileum van onze voetbalbond. Wij namen de proef op de som. Zes ex-internationals kozen voor ons hún beste elf Rode Duivels aller tijden. Vandaag het 125 Years Icons Team van Julien Cools. 

16 reacties

 • Karl Huysmans

  4 weken geleden
  Heel die oude generatie dwong respect op het veld af. Tegen over deze generatie met hun Louis vitton tasjes.0,0% respect heb ik hiervoor.
 • André Christiaens

  4 weken geleden
  Ooit zij Rene VDR tegen J-M laat hem maar rollen en het was toch wel goal zeker voor de tegenstrever en dat zet men dan in een wereldploeg.
 • rik van tillo

  4 weken geleden
  aan coeck en goethals, met een Vandereycken en een Ceulemans in de ploeg van 2018 had Frankrijk nooit wk geweest. Het tactisch inzicht van Rene en van de wedstrijdmentaliteit van Ceulemans kan deze generatie alleen van dromen. Zoals jan ceulemans zei Rene was de beste nr6 die wij ooit gehad hebben.
 • Andre Nuyens

  4 weken geleden
  Ik sluit me volledig aan bij mijn gemeentegenoot en ex-Gouden Schoen Julien. De man met de 3 longen. Nog altijd een van de beste middenvelders die Club Brugge ooit gehad heeft.
 • felix strackx

  4 weken geleden
  Het is geen eerlijke competitie. De oudere generatie kennen weinigen nog, en de heel oude al helemaal niemand. Jef Mermans, Wilfried Puis, Paul Van Himst, Jef Jurion... Heb ik nog net meegemaakt, maar de generatie daarvoor, die is helemaal vergeten.
 1. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"

 2. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"
  Play
  Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"