Romelu Lukaku (links), Eden Hazard (midden) en Kevin De Bruyne (rechts) werden allemaal belogen door hun makelaar
Volledig scherm
PREMIUM
Romelu Lukaku (links), Eden Hazard (midden) en Kevin De Bruyne (rechts) werden allemaal belogen door hun makelaar © HLN - PN

De bedrogen Duivels: De Bruyne gooit roer om na breuk met makelaar en hij is niet alleen

Rode DuivelsKevin De Bruyne zegt dat hij zélf de onderhandelingen voert met Manchester City over een nieuw contract. Zonder tussenpersoon dus. Daarmee is De Bruyne de zoveelste Rode Duivel die zich bedrogen voelt door een makelaar. Waarom laat de gouden generatie het stuur van haar carrière steeds meer in handen van familie?

13 reacties

 • Dirk D'hont

  8 maanden geleden
  Het zou de voetballers - miljonairs sieren écht eens open kaart te spelen.  Zij hebben met belastingsgeld naar een top sport school kunnen gaan. Eens zij miljoenen verdienen zijn ze blijkbaar beschermd om evenveel belastingen te betalen als ieder ander werknemer.  Binnenkort staan we voor de uitdaging om de Coronafactuur te betalen. Wellicht via belastingen en besparingen. Gaan zij dan klagen over hun loon ?  Je moet maar durven in deze tijden. 
 • Els Martin

  8 maanden geleden
  150.000 euri per week verdienen en nog niet genoeg...wie moet zich bedrogen voelen?
 • FREDDY ELEWAUT

  8 maanden geleden
  ik denk dat alles in de wereld is ontspoord  zowel de spelerslonen alsde makelaars en deze zullen zeker niet bijdragen aan het sociale gebeuren in hun land van herkomst
 • Etienne Durinck

  8 maanden geleden
  Het nut van de makelaar; Die alleen maar de transfer som verder de hoogte injaagt.
 • Sven Govers

  8 maanden geleden
  Toppers kunnen overal terecht, het gaat om de sperlers net daaronder. Een makelaar is dan meer op de hoogte wat teams willen. Zijn contacten zijn dan natuurlijk wel beperkt in een portefeuille van ploegen. Kan handig zijn, maar het heeft een prijskaartje.