BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Courtois zoekt na nederlaag troost bij vriendin: “Net niet, het is een beetje het verhaal van vandaag”

Rode DuivelsThibaut Courtois kwam nog mee met de laatste hoekschop, maar het mocht niet zijn. De Rode Duivels zijn uitgeschakeld op het EK. Een teleurstelling, zeker in de wetenschap dat dit misschien het laatste EK is voor onze gouden generatie. De doelman zocht troost bij zijn vriendin na affluiten. “Het is een tik, ja.”

21 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Bij de rode duivels altijd " net niet " is de spreekleuze ...! Met Martinez die coach ga blijven zal er niets veranderen ...of toch wel " tijdverlies "
 • henri vanderhoven

  2 maanden geleden
  Typisch belgisch, als ze er bijna zijn laten ze het weer afweten. Met "denken" dat ze er bijna zijn zal dit nooit niet lukken. Misschien wat minder show voorafgaand verkopen en wat meer vechtmentaliteit en doorzettingsvermogen zou niet misplaatst zijn.'t Zal aan de malaise liggen zeker die overal in de maatschappij hoogtij viert?
 • nikki groothuis

  2 maanden geleden
  Eddy scheers wat is dat voor flauwe kul wat je zegt,als lukaku dit en als we dat en als de scheids niet tegen ons was dan hadden we gewonnen.Nou die strafschop die de duivels cadeau kregen was er een met een grote strik.Als de italianen waren blijven doordrukken hadden we grote afstraffing gekregen
 • eddy scheers

  2 maanden geleden
  Als lukaku die twee niet te missen kansen afmaakt is de winst bijna binnen , .van de vijf matchen op dit tornooi hadden we drie keer de scheidsrechter ook nog eens tegen ..allemaal beslissende details
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  Courtois is altijd overroepen geweest. En gisteren was zeker niet een goede match. Het was het dat zijn italiaanse evenknie wel voor punten kon zorgen en hij niet.