Courtois tegen Mulder over mogelijke EK-finale: “Favoriete tegenstander? Maakt niet uit, we winnen”

Rode DuivelsAan vertrouwen geen gebrek bij Thibaut Courtois. Onze nationale doelman ging op de koffie bij Jan Mulder en werd daar op de rooster gelegd. Hoe zit het met Eden Hazard? En naar wie gaat zijn voorkeur in een mogelijke EK-finale? “Moesten we in de finale geraken, dan ben ik zeker dat we met deze ploeg zouden winnen. Maar de weg naar de finale is moeilijk.” Bekijk het volledige interview op VTM Go.

11 reacties

 • dretie munkies

  2 jaar geleden
  Hij gelooft nog in sprookjes !
 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Het zal alleszins met Chadli Den Doncker en Castagne niet zijn.
 • Mark Marken

  2 jaar geleden
  Pieter de Weerd heeft de EK’s van ‘92 (winnaar Denemarken) en 2004 (winnaar Griekenland) blijkbaar gemist.
 • Pieter De Weerdt

  2 jaar geleden
  En we moeten ook eerlijk zijn over het feit dat er nooit een klein land een WK of EK gewonnen heeft. De enige keer was Nederland in 1988. Er is veel politiek en geld mee gemoeid, dat is ook een reden waarom België het niet en nooit zal halen. Dat is gewoon zo en als er dan toch een klein land de finale haalt dan zorgt de ref er wel voor dat ge daar een penalty tegenkrijgt en een paar geel of rode kaarten da ge gedoemd zijt om af te gaan.
 • Pieter De Weerdt

  2 jaar geleden
  Het hoogtepunt van deze generatie is voorbij. Ze gaan zelfs niet meer 3des worden. Er zijn ploegen dat even goed zijn als hen zoals Tsjechië en er zijn er enkele die beter zijn. Tegen Estland of Gibraltar winnen, dat zal nog lukken.