Courtois in de fout tegen Denemarken: “Ik ken Eden, hij zal hier zeker mopjes over maken bij Real”

Rode DuivelsVijf minuten voor affluiten ging het licht even uit. Op een schijnbaar ongevaarlijke terugspeelbal van Nacer Chadli ging Thibaut Courtois de mist in. Onze nationale doelman liet de bal zomaar onder zijn voet door in het lege doel rollen. Gelukkig zonder al te grote gevolgen, De Bruyne zette snel weer orde op zaken. 

19 reacties

 • Garrit Hinderyckx

  10 maanden geleden
  Allebei zeer goede keepers, maar zeg nooit dat een ander dit niet kan tegenkomen,  ik zie ook niet graag dat een keeper zich ver van zijn goal bevind, wat bij Mignolet veel gebeurt, een lob-bal is gauw gespeeld .
 • Jean vrancken

  10 maanden geleden
  Gebeurt met ieder wereld keeper eens beter nu dan op het ek en inderdaad eden zal er grapjes over maken en terecht voetbal is tenslotte een spelletje maar ben toch blij dat dat we zo'n klasse keeper hebben 
 • Kris Sintobin

  10 maanden geleden
  Ook Mignolet flatert soms ook Remember de bekermatch vorig seizoen tegen Zulte. Iedere doelman overkomt dit wel eens. Een spits mag wel missen voor een lege goal maar OWee als het een keeper overkomt
 • Freddy Caslo

  10 maanden geleden
  Bij mignolet had dit nooit gebeurd, blijft heel de match gefocust.....
 • Gunther Rombaux

  10 maanden geleden
  Ik hoopte dat dit zou gebeuren. Van begin af aan steeds terugspoelen,komt ervan.. 1-0 en direct wandelvoetbal, Alderweireld, durft die wel vooruitpassen in de opbouw? Chadli, wat doet die daar nog? We zullen uit een ander vaatje moeten tappen om ooit een prijs te winnen. Speel voetbal,ook al sta je op voorsprong!