Andrey Mostovoy.
Volledig scherm
Andrey Mostovoy. © AFP

Corona-alarm bij de Russen: Mostovoy test positief en verlaat selectie, moeten ook Duivels zich zorgen maken?

Rode DuivelsSlecht nieuws voor de Russen. Zenit-winger Andrey Mostovoy legde een positieve coronatest af en heeft de selectie meteen verlaten. Roman Evgeniev (22, Dinamo Moskou) is zijn vervanger. Wat betekent dat voor de Rode Duivels

7 reacties

 • Baldr VanHoek

  2 dagen geleden
  Het zou zomaar kunnen dat er geen finale komt.
 • Lieve Van Tallo

  2 dagen geleden
  Het zal een speciale EK worden. Er zullen ongetwijfeld nog volgen. Wat als een heel ploeg besmet geraakt? Dan kunnen ze toch niet meer verder. Ge moet 7-10 dagen wachten om te weten of ze al dan niet besmet geraakt zijn door die Rus. Nu zal het zeker negatief zijn.
 • cor vermonden

  2 dagen geleden
  Wordt dit het grote verspreidingstornooi van Europa.
 • Toon Schouteden

  2 dagen geleden
  @marco serfs: een gevaccineerde kan evenzeer positief testen, die wordt alleen niet (zo) ziek!
 • ronny cuypers

  2 dagen geleden
  Bij het wielrennen is men tenminste voorzichtig. Daar haakt onmiddellijk de hele ploeg af. Waarom denken voetballers dat ze beter zijn?
 1. Opvallend: knielende Duivels uitgefloten, Russen knielen niet
  Rode Duivels
  7

  Opvallend: knielende Duivels uitgeflo­ten, Russen knielen niet

  “Het interesseert me hoegenaamd niet wat anderen daarover denken”, aldus Romelu Lukaku vorige week in Deviltime bij VTM. Stef Wauters had geopperd dat het knielmoment even voor de match fans zoals die van de Russen irriteert. En dus gingen de Rode Duivels in de vijandige omgeving van het Krestovsky Stadium gewoon door de knieën voor Black Lives Matter. En inderdaad, tot ergernis van de ongeveer 30.000 aanwezige thuisfans. Zij floten de Duivels uit. Rusland koos ervoor niet te knielen, net zoals de Kroaten dat vorige week in het Koning Boudewijnstadion ook niet deden.