;
Volledig scherm
PREMIUM
; © Reuters

“Ciao, gouden voetbalkinderen”: onze chef voetbal ziet hoe München terminus is voor gros van Gouden Generatie

Rode DuivelsHet is gedaan. Nog voor het enthousiasme goed en wel op gang was gekomen in België. De Rode Duivels waren in München niet fris, niet scherp, niet speels genoeg. De tand des tijds in deze selectie. Laatste halte in München.

50 reacties

 • Bart Van Gool

  3 maanden geleden
  Het zijn zo goed als altijd dezelfde landen die WK en EK spelen en dat is niet toevallig. Om EK of WK te spelen moeten er namelijk 4 factoren top zijn : de ploeg, de trainer, de media/analisten (om de pijnpunten aan te duiden) en niet te vergeten de supps. Bij ons is er maar een van die 4 top en dat is de ploeg. Wij hebben er met zijn allen voor gezorgd dat Martinez kon aanblijven na de mislukte WK deelname in Rusland door op de grote markt van Brussel te gaan staan met honderdduizenden.
 • Frankie Albert Goethals

  3 maanden geleden
  Voetbal is emotie, vreugde, verdriet, juichen, vloeken, ...de Rode Duivels hebben er allemaal voor gezorgd. Dus het was oké! Iedereen kon het beter dan Martinez volgens de commentaren. Dat is het leuke aan voetbal, iedereen denkt dat hij een kenner is én ze hebben allemaal gelijk. De ene hemelt Doku op, de ander breekt hem af. Wie heeft gelijk? Niemand! Dat is voetbal!
 • Hugo Wouters

  3 maanden geleden
  Maartje Nieuwboter, jij moet alles in de juiste contex zien. Ja een spits moet aangespeeld worden, maar vooral een spits moet zich aanspeelbaar opstellen, en daar gaat het mis met Lukaku, men moet zich zonder bal vrijlopen zodat jouw ploegmaten jou perfect kunnen aanspelen. Trouwens als hij een pass krijgt heeft hij moeite om de bal te controleren. Enkel als hij in de diepte aangespeeld wordt met veel ruimte voor hem is hij op zijn best en scoort hij ook regelmatig.
 • bartholomeus jaspers

  3 maanden geleden
  Dit verlies heeft te maken met de keuzes van Martinez : wat doe je in zo’n match met Chadli. Hij heeft duidelijk zijn chouchou’s. 1 oplossing : Martinez zijn C4 geven en MPH halen. Die had hier meer uitgehaald !
 • Rudi Met den Ancxt

  3 maanden geleden
  Gouden...bedoeld wordt overdreven rijke generatie
 1. Puzzelwerk voor Roberto Martínez: volledig elftal Rode Duivels is niet meegereisd voor partij tegen Wit-Rusland
  Rode Duivels
  3

  Puzzelwerk voor Roberto Martínez: volledig elftal Rode Duivels is niet meegereisd voor partij tegen Wit-Rus­land

  Het belooft een experimenteel elftal te worden dat bondscoach Roberto Martínez morgen de wei instuurt tegen Wit-Rusland. Onze Rode Duivels missen namelijk een heel elftal aan belangrijke pionnen. Jongens als Kevin De Bruyne, Dries Mertens en Jérémy Doku moesten met blessures verstek laten gaan voor deze interlandbreak, terwijl onder meer ook Thibaut Courtois, Axel Witsel en Romelu Lukaku vroegtijdig mochten terugkeren naar hun respectievelijke clubs.