Chef voetbal Stephan Keygnaert brandt een kaars voor Witsel: “De data van Hazard waren ook steeds goed, maar hij herviel wel elke keer”

Rode DuivelsHoe moeten we het ‘mirakel’ van Axel Witsel interpreteren? En hoe evolueert Eden Hazard? Onze chef voetbal Stephan Keygnaert en analist Gilles De Bilde bespraken enkele prangende Duivelse thema’s in aanloop naar de tweede groepswedstrijd in Denemarken. 

9 reacties

 • Mauritz De Schrijver

  2 maanden geleden
  Denk dat de chef voetbal een uitstekende trainer / clubleider kan worden.
 • Fille Verbist

  2 maanden geleden
  Beste arbiter ooit! Laat dat een goed voorteken zijn.
 • rudy bryssinck

  2 maanden geleden
  Hopelijk kunnen de Franse spelers dan hun zo befaamde (French) frites gaan eten bij verlies (misschien vanavond al)
 • Dave Janssens

  2 maanden geleden
  Persoonlijk opteer ik ervoor dat ze hun beste vorm en piek voor dieper in het tornooi bewaren Philippe Vanbelleghem. De punten halen zijn altijd het aller belangrijkste, en hoe dat uiteindelijk gebeurd is van iets minder belang. Sommigen zijn niet overtuigd van de prestatie tegen de Russen. Ze zijn wel allemaal akkoord dat het vrij makkelijk ging. Er schuilt positivisme in dat gegeven. Vraag is, wie wil het zien en wie niet natuurlijk. Iets meer vertrouwen vriend. Ze verdienen dat.
 • Philippe Vanbelleghem

  2 maanden geleden
  de Ref is alvast top , nu nog de Belgen.
 1. Martínez: "Het moment waarop ik voel dat ik niet meer kan brengen wat nodig is, zal ik de eerste zijn om de handdoek te gooien”
  Play
  Rode Duivels
  120

  Martínez: "Het moment waarop ik voel dat ik niet meer kan brengen wat nodig is, zal ik de eerste zijn om de handdoek te gooien”

  Ondanks de vroegtijdige uitschakeling van de Rode Duivels op het EK, twijfelt Roberto Martínez niet aan zijn toekomst bij de nationale ploeg. De Catalaan ligt bij de Belgische bond nog tot na het WK van 2022 in Qatar onder contract. “De teleurstelling na het verloren duel tegen Italië was groot, maar de focus ligt nu al op de WK-kwalificatiewedstrijden van september en de Final Four van de Nations League een maand later”, bekende de bondscoach tijdens een digitaal persmoment. “Pas als ik het gevoel heb dat ik niets meer kan bijbrengen, zal ik vertrekken. Ook mijn werk als technisch directeur zet ik voort. Dat is het plan.”