Chef voetbal Stephan Keygnaert brandt een kaars voor Witsel: “De data van Hazard waren ook steeds goed, maar hij herviel wel elke keer”

Rode DuivelsHoe moeten we het ‘mirakel’ van Axel Witsel interpreteren? En hoe evolueert Eden Hazard? Onze chef voetbal Stephan Keygnaert en analist Gilles De Bilde bespraken enkele prangende Duivelse thema’s in aanloop naar de tweede groepswedstrijd in Denemarken. 

9 reacties

 • Mauritz De Schrijver

  1 maand geleden
  Denk dat de chef voetbal een uitstekende trainer / clubleider kan worden.
 • Fille Verbist

  1 maand geleden
  Beste arbiter ooit! Laat dat een goed voorteken zijn.
 • rudy bryssinck

  1 maand geleden
  Hopelijk kunnen de Franse spelers dan hun zo befaamde (French) frites gaan eten bij verlies (misschien vanavond al)
 • Dave Janssens

  1 maand geleden
  Persoonlijk opteer ik ervoor dat ze hun beste vorm en piek voor dieper in het tornooi bewaren Philippe Vanbelleghem. De punten halen zijn altijd het aller belangrijkste, en hoe dat uiteindelijk gebeurd is van iets minder belang. Sommigen zijn niet overtuigd van de prestatie tegen de Russen. Ze zijn wel allemaal akkoord dat het vrij makkelijk ging. Er schuilt positivisme in dat gegeven. Vraag is, wie wil het zien en wie niet natuurlijk. Iets meer vertrouwen vriend. Ze verdienen dat.
 • Philippe Vanbelleghem

  1 maand geleden
  de Ref is alvast top , nu nog de Belgen.
 1. De Bilde over de Gouden Generatie na EK-exit: “Laatste kans gemist? Dat zeiden we drie jaar geleden ook”
  Rode Duivels
  8

  De Bilde over de Gouden Generatie na EK-exit: “Laatste kans gemist? Dat zeiden we drie jaar geleden ook”

  Ook voor Gilles De Bilde zit het EK erop. De ex-Gouden Schoen volgde de Rode Duivels en zag gisteren in München dat Italië “gewoon beter was”. Denkt De Bilde dat dit de allerlaatste kans was voor onze Gouden Generatie? Wat missen wij in vergelijking met de andere toplanden? En waarom werd de persconferentie met Roberto Martínez vandaag afgelast? De Bilde legt het allemaal uit in bovenstaande video!
 2. Rode Duivels vannacht al geland op Charleroi, spelers verlaten meteen Basecamp in Tubeke en trekken huiswaarts
  Play
  RODE DUIVELS
  1

  Rode Duivels vannacht al geland op Charleroi, spelers verlaten meteen Basecamp in Tubeke en trekken huiswaarts

  De Rode Duivels zijn in het holst van de nacht geland op de luchthaven van Charleroi, enkele uren na hun pijnlijke uitschakeling tegen Italië. Daarna ging het rechtstreeks naar het Basecamp in Tubeke, waar een handvol supporters hun helden, ondanks de nederlaag, toch kwamen opwachten. De Duivels trokken meteen na aankomst huiswaarts. Sommige fans hoopten nog een handtekening te scoren, maar enkel bij Jason Denayer hadden ze succes. De rest van de Rode Duivels verliet Tubeke zo snel mogelijk, ongetwijfeld zwaar ontgoocheld.