Chadli in duel tijdens de wedstrijd bij Tsjechië.
Volledig scherm
PREMIUM
Chadli in duel tijdens de wedstrijd bij Tsjechië. © BELGA

Chadli bleek in Praag niet de speler van tegen Japan, maar ter discussie staat hij niet op Tubeke

Rode DuivelsHet kon niet uitblijven, gezien zijn carrièreverloop na het WK. Nacer Chadli (31) ontgoochelde in Praag, zoals ook onze huisanalist Marc Degryse al aankaartte. Al heeft Chadli één groot voordeel. “Nacer is één van de meest interessante internationals die ik heb”, aldus bondscoach Roberto Martínez.

5 reacties

 • pierre dauwe

  2 maanden geleden
  Trossard heeft laten zien dat hij moet starten dinsdag.
 • Jos Denis

  3 maanden geleden
  Koppigheid is niet altijd de beste raadgever.
 • Fredien Van Havere

  3 maanden geleden
  Geef hem toch tijd ,het is gemakkelijk om direct iemand af te branden.
 • Phil Duncan

  3 maanden geleden
  Wie kent wie zal er altijd bij zijn .
 • johan ruell

  3 maanden geleden
  Daar heeft Martinez een punt. Ik persoonlijk vind hem, na Kevin, de talentvolste speler van de groep. Heeft enorm loopvermogen, technisch zeer begaafd maar heb de indruk dat hij soms niet altijd gelooft in zichzelf. Ik heb die altijd graag bezig gezien. Maar nu was hij, door blessures, niet goed genoeg.
 1. “Chris, sterkte jongen. I love you”: Lukaku eert Eriksen bij zijn doelpunten
  Play
  Rode Duivels

  “Chris, sterkte jongen. I love you”: Lukaku eert Eriksen bij zijn doelpunten

  Wat een moment voor Romelu Lukaku. Amper tien minuten had hij nodig in Sint-Petersburg om zijn bloedvorm te verzilveren. 1-0, met dank aan de flaterende Rus Semenov. Waarna Lukaku richting de camera aan de zijlijn snelde om zijn ploegmaat bij Inter en goeie vriend Christian Eriksen een hart onder de riem te steken. “Chris, sterkte jongen. I love you”, kon je de Rode Duivel horen zeggen. Een viering die de wereld rond ging. In de slotfase zorgde Lukaku nog met zijn 62ste interlandgoal voor de 3-0 voor de Rode Duivels. Die vierde hij met pijl en boog, een verwijzing naar de manier waarop de minzame Deen zijn goals viert.
 2. Duivels droomscenario in Sint-Petersburg: dubbel van machtige Lukaku en goal Meunier nekken Rusland
  Play
  Rode Duivels

  Duivels droomscena­rio in Sint-Petersburg: dubbel van machtige Lukaku en goal Meunier nekken Rusland

  ‘Deviltime’ mag nu echt van start gaan. De Rode Duivels stáán er, nadat er zich tijdens onze EK-opener een Belgisch droomscenario voltrok in Sint-Petersburg. Een snelle goal van uitgerekend Lukaku, zijn viering voor Eriksen die de wereld rondging, de 0-2 van de ingevallen Meunier nog voor de pauze. De tactiek van Martínez was de juiste tegen, toegegeven, zwakke Russen. Tot wat gaat dit leiden? Dromen van goud mag. O ja, Lukaku maakte er ook nog 0-3 van.