De Bruyne was volgens veel buitenlandse media opnieuw de uitblinker bij de Belgen.
Volledig scherm
De Bruyne was volgens veel buitenlandse media opnieuw de uitblinker bij de Belgen. © PhotoNews

Buitenlandse media zien dat “keizerlijke” De Bruyne er “Duitse horrorshow” van maakte, legende zelfs in shock door klasseverschil

Ook de buitenlandse pers is danig onder de indruk van de overrompelende start en tout court goeie prestatie van de Rode Duivels tegen Duitsland. “De eerste minuten waren een horrorshow”, klinkt het in Duitse media. “De Duivels stormden langs alle kanten voorbij”, ziet ook het Spaanse ‘AS’, dat veel lof heeft voor Kevin De Bruyne. En ook legende Lothar Matthäus kon z’n ogen niet geloven.

60 reacties

 • Marc verschaeren

  2 maanden geleden
  Dit was wat de mensen willen zien enthousiasme en inzet , met zulke intensie maakt het weinig uit wie speelt ! .
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Nu kijken hoe het gaat zijn wanneer het echt om de knikkers gaat eh ...! Dit was maar een " oefenpot " eh ...🙄 En was toch bibberen tot op het einde eh
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Met dank aan Martinez om De Bruyne jarenlang foutief gebruikt te hebben 👌. Zet hem op zijn beste plaats en hij speelt alles kapot.
 • Henri Hendriks

  2 maanden geleden
  Ook bij de U21 zijn er enkele oplossingen voor de backs. O.a. Al Dakhil Ameen die bij Burnley speelt en VanDer Heyden van Union zijn mogelijkheden.
 • Ronald van ďer Elburg

  2 maanden geleden
  Een vriendschappelijke wedstrijd is toch anders maar de belgen waren echt top. Misschien inderdaad die nieuwe trainer die meer wil aanvallen.