Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Buitenlandse media snoeihard voor de Rode Duivels: “Voor een team van zogenaamde sterren, waren ze echt verschrikkelijk”

De Rode Duivels legden Canada met 1-0 over de knie, maar konden allesbehalve overtuigen. Dat ontging ook enkele buitenlandse media niet. “België probeerde de geesten van zich af te schudden die hen de laatste tijd hebben geteisterd, maar slaagde daar niet in.”

116 reacties

 • Johan Planckaert

  6 dagen geleden
  de enige speler die wereldtop is in dat team is Courtois,de anderen denken het alleen maar.
 • Dino Van Waeyenberghe

  2 weken geleden
  Op een WK telt alleen winnen (zie Frankrijk 4 jaar geleden). De rest is praat voor de vaak.
 • Patrick Minsart

  2 weken geleden
  Tel nu in godsnaam eens de passen die Witsel vooruit geeft. Dit is al jaren zo. Ik heb er gisteren 5 geteld, waarvan 1 per vergissing. Alle 70 andere achteruit of in het beste geval over de grond lateraal, geen crosses uiteraard … dat doen we niet. Waar bestaat het dat die man zelfs nog maar in de selectie zit. En over huppelende Tielemans ga ik gezien zijn leeftijd niet neuten.
 • Carlos Coltrane

  2 weken geleden
  Er is nu maar een echte ster, das Kevin de Bruyn. De Rode Duivels speelden weer laf en verdedigend voetbal, wat ze vroeger altijd speelden. Het frisse gedurfde en overtuigende voetbal is verdwenen. Kan ook niet anders met de hoogbejaarden in het elftal. Ja, de punten zijn binnen met heel veel geluk tegen een amateur elftal uit Canada.
 • patrick feyen

  2 weken geleden
  Alsof Nederland veel beter was? Maarhet is wel zo dat er wat scheelde. Marti ez houd vast aan spelers die niet meer optimaal renderen en neemt mensen mee die nog niets hebben laten zien. Waar is van zeir?