Bondsvoorzitter Bayat wil verder met Martínez: “Ons doel is om het EK te winnen”

Rode DuivelsBondsvoorzitter Mehdi Bayat wil het EK winnen. Dat vertelt hij in een gesprek met Gilles De Bilde. “We moeten voor het maximum gaan, dat moeten we durven zeggen.”

17 reacties

 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Zolang hij een paar RSCA-spelers opstelt zal hij voor de boeren nooit een goede trainer zijn.
 • Linda D'Haese

  2 jaar geleden
  Louis Meuleman Het kan toch niet dat de voetbalbond gekke bedragen gaat betalen om Martinez te houden als trainer en dit met belasting geld er zijn genoeg goede trainers in Belgie
 • erwin cools

  2 jaar geleden
  Martinez is top trainer waarom toch altijd negatief... . De Belgen kunnen EK winnen. Er zijn maar 3 Goei bij Italië Spanje en België de rest moeten ze geen bang hebben.
 • Luc Vandamme

  2 jaar geleden
  Het is niet door een dure ploeg te hebben dat je de beste bent er zijn daar al een paar speler die niet meer bij de rode duivels horen. En Martinez die gaat wel veel scouten maar sorrywat hij soms van spelers wil me aan vangen en steeds hetzelfde 75% van de spelr komen of hebben bij anderlecht gespeeld.
 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  Die anderen gaan ook allemaal om te winnen. Dus dat wordt knokken. En het hangt dikwijls maar van een goaltje af. Dus je moet veel chance hebben.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Dit “fantastische” hotel wordt uitvalsbasis voor Duivels in Qatar: “We zijn verbaasd over de kwaliteit op alle mogelijke vlakken”
  Play
  Rode Duivels
  42

  Dit fantasti­sche hotel wordt uitvalsba­sis voor Duivels in Qatar

  Er is een antwoord op de vraag in welk hotel onze Rode Duivels zullen verblijven tijdens het WK voetbal in Qatar, dat op 21 november wordt afgetrapt. De laatste dagen waren er nog drie opties overgebleven, maar de kogel is door de kerk: het wordt de Banyan Tree in de hoofdstad Doha. “We zijn verbaasd over de kwaliteit op alle mogelijke vlakken”, aldus CEO Peter Bossaert, die voor de WK-loting op prospectie trok.
 3. 2-2: het blijft speuren naar x-factor bij jonge Duivels die voorsprong uit handen geven en niet langer nummer één zijn op FIFA-ranking
  Play
  Rode Duivels
  159

  2-2: het blijft speuren naar x-factor bij jonge Duivels die voorsprong uit handen geven en niet langer nummer één zijn op FI­FA-ran­king

  Brave Rode Duivels. Ierland voor hun honderdjarig bestaan toch nog een draw gegund. Al was dat niet eens onverdiend. Experimentele Belgen konden nooit hun wil opdringen, ondanks twee keer een voorsprong via Batshuayi en Vanaken (2-2). Weg eerste plaats op de FIFA-ranking. Naar de x-factor bij de nieuwe lichting Belgen, blijft het speuren met vergrootglas.