Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bondscoach Roberto Martínez roept Charles De Ketelaere voor het eerst op, ook Romelu Lukaku bij de selectie ondanks lichte blessure

Rode DuivelsRoberto Martínez heeft zijn selectie bekend gemaakt voor het interlanddrieluik tegen Zwitserland (11/11), Engeland (15/11) en Denemarken (18/11). Charles De Ketelaere is voor het eerst geselecteerd voor de Rode Duivels. Ook Romelu Lukaku is er gewoon bij. Leandro Trossard, eveneens opgeroepen, is onzeker door een lichte spierblessure.

27 reacties

 • rudi van dijck

  11 maanden geleden
  laat die piep jonge gasten toch rijpen bij de U21. ze zijn goed en talent vol, maar laat die rijpen tot ze klaar zijn voor het grote werk. je kan ze hiermee ook al opbranden! en wat dan? het verhaal Voordekkers vroeger. ++ en Martinez zijn focus zit in de aanval, dan heeft die toch al keuze genoeg! als je zelf Origi al net oproept!!. +++. maar ja Martinez en zijn groene tafel politiek, is bij de meeste al gekend ondertussen he. 
 • nick verheyen

  11 maanden geleden
  En GEEN richie de laet???, die gast geeft zich altijd 200%, pijlsnel, goede tackel in huis, goed met het hoofd, behouwd het overzicht...... ......, en ne brandon mechele wel???, die heeft nu toch al wel bewezen dat hij als het wat sneller gaat niet meekan,maakt gewoon te veel fouten!!! Martinez u doet echt niet meer en niet minder dan aan vriendjespolitiek, de verloren generatie dankzij eerst wilmots en nu martinez!! En de charles??, moet nog veel bokes eten voor hij echt top is!!
 • Ivan De Bakker

  11 maanden geleden
  Iedereen zagen dat hij nog niks bewezen heeft. De helft van de RSCA spelers die opgeroepen worden hebben nog niks bewezen, maar da's geen enkel probleem. Enen van Brugge daarentegen, die al maanden op een hoog niveau speelt, die CL speelt en dan nog scoort ook, nee dat kan niet. Best wel arrogant eigenlijk. Maar ook begrijpelijk, de RD is nog het enige bastion waar RSCA nog alles te zeggen had, maar die tijd lijkt dus ook voorbij. Benieuwd hoe lang Martinez nog zal mogen aanblijven nu. 
 • Christiaan GOETHALS

  11 maanden geleden
  Dirk, je ziet dat deze jongen meer kwaliteiten heeft dan een doorsnee belofte. Omdat hij die goal maakt in de CL springt Charles nu in het oog, maar hij kan veel meer dan een goal maken, dat bewees Charles bij zijn eerste optreden al, wees dat zeker. Een RSCA fan.
 • Benny Buyst

  11 maanden geleden
  Wat met Adnan Januzaj,staat eerste met Real Sociedat in de Spaanse competitie en wordt niet opgeroepen?Maar wel invallers uit de Belgische competitie,ja maar die spelen bij Anderlecht en Brugge.