BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bondscoach Martínez cynisch op persconferentie: “Ik weet niet wie fake-verhalen heeft verspreid, maar hij is een genie”

Hij noemde de berichtgeving van L’Équipe over ruzies in de spelersgroep ‘fake news’. Roberto Martínez was scherp in zijn persconferentie één dag voor de confrontatie met Kroatië. “We zijn op onszelf aangewezen.”

134 reacties

 • Guido Boonen

  2 maanden geleden
  Toppers staan er als het moet. We gaan winnen.
 • christian demeester

  2 maanden geleden
  Martinez heeft zijn beste tijd gehad. Steeds vasthouden aan de reputatie van een speler en niet zijn vorm heeft daartoe geleid. Het wordt tijd dat hij opstapt.
 • Bart Lauwers

  2 maanden geleden
  Genieten van de beste generatie die wij ooit hadden !? Kan iemand Martinez vragen waar de voetbalsupporters de laatste tijd van hebben mogen genieten : slecht spel, geen energieke spelers, slechte tactische keuzes, veel persoonlijke fouten … Nr1 op de FIFA-ranglijst, mooi maar geen echte prijs, derde op een WK mooi maar geen goud en in Mexico deden de Rode Duivels met een “slechtere generatie” bijna evengoed gewoon door volle overgave én spelvreugde. Vanmiddag ga ik liever werken dan te kijken !
 • Serge Dewaele

  2 maanden geleden
  Vergeet niet we zijn Belgen en we gaan er voor. Tot straks beste stuurlui 😁
 • Andy Staelens

  2 maanden geleden
  Koning Filip zei het al: Kevin, volgens het boekje moet je daar staan .
 1. Louis van Gaal houdt deur open voor Rode Duivels: “Ik heb er al over nagedacht. (lacht) Jullie moeten Truus overtuigen”
  Play
  32

  Louis van Gaal houdt deur open voor Rode Duivels: “Ik heb er al over nagedacht. (lacht) Jullie moeten Truus overtuigen”

  Het WK in Qatar werd alom beschouwd als het laatste kunstje van Louis van Gaal, maar mogelijk krijgt zijn carrière een vervolg. De 71-jarige bondscoach van Oranje flirtte vandaag namelijk openlijk met onze Rode Duivels. “België is een mooi land, met hele vriendelijke mensen. Knokke is een mooi strandpaleis”, zei hij. “Ik heb er al over nagedacht.”