BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bondscoach Martínez beoordeelt Duivelse transferdossiers met oog op WK: “Kwestie van tijd, maar dat hebben we niet”

Rode DuivelsToby Alderweireld, Axel Witsel en Romelu Lukaku hebben hun nieuwe werkgever al gevonden. Voor andere Rode Duivels is het nog zoeken. Bondscoach Roberto Martínez is tevreden met de ontwikkelingen, maar waarschuwt ook: “Alles gaat afhangen van de vorm van het moment”

1 reactie

 • rik casteleyn

  1 maand geleden
  Iedereen weet wie de maatjes en vriendjes van Martinez zijn . Zijn typische opstelling kent geen geheimen . Enkel wanneer er gekwetsten zijn heeft een andere speler een kans en dan nog .
 1. “Waar staat Eden? Wat heeft Mertens nog in z’n mars? Wat zonder Romelu?”: onze chef voetbal ziet dat de vraagtekens veelvuldiger zijn in aanloop naar het WK
  PREMIUM
  Rode Duivels
  6

  “Waar staat Eden? Wat heeft Mertens nog in z’n mars? Wat zonder Romelu?”: onze chef voetbal ziet dat de vraagte­kens veelvuldi­ger zijn in aanloop naar het WK

  Vandaag Wales, zondag Nederland. Maar vooral: het zal snel november zijn. Deviltime in Qatar. Onze chef voetbal Niels Poissonnier verwacht niet meer dan een statusupdate te krijgen uit dit tweeluik van de Rode Duivels. “Eden is op z’n 31ste ‘a box of chocolates’ geworden. Je weet niet meer zeker wat je krijgt.”