BELGA
Volledig scherm
© BELGA
België BEL
1
EINDE
4
Nederland NED
 • 90'+3' Goal Michy Batshuayi
 • Steven Bergwijn Goal 40'
 • Memphis Depay Goal 51' 65'
 • Denzel Dumfries Goal 61'

Blamage voor een vol huis: zwakke Rode Duivels krijgen vier doelpunten om de oren tegen Oranje

Rode DuivelsNeen, de Rode Duivels zijn niet goed aan de Nations Leaguecampagne begonnen. De Belgen werden voor een volle Heizel vernederd door de noorderburen uit Nederland: 1-4.

99 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Mogen nog blij zijn dat er maar 4 doelpunten waren ...🙄...! Zo zie je maar hoe goed ze zijn tegen echte goeie landen ... En met die Martinez zal je nooit iets bereiken helaas ...🙄...👎
 • Smet Pascal

  4 maanden geleden
  Als die arriveren in Tubeke en ze tonen de beelden dan denk je spontaan aan 2 dingen : ze komen hun auto showen en ze zitten met een kwaaltje en ze moeten naar de kine. Een supersterke generatie die terecht in topclubs spelen maar als Rode Duivels ontgoochelen als ze tegen een deftige ploeg moeten.
 • Hedwig Beernaert

  4 maanden geleden
  De Belgen hebben op alle gebied voetballes gekregen van de Nederlanders. De Belgen misten motivatie, snelheid van uitvoering en gebrek aan techniek. Ze spelen meer achteruit dan vooruit. De Nederlandse spelers konden met 2 tot 3 passen de volledige Belgische verdediging uitschakelen. De toekomst ziet er niet goed uit voor de Belgen. Weldra behoren ze niet meer tot de top 10 van de Wereldranglijst
 • Marcel Seys

  4 maanden geleden
  Eindelijk eens op hun plaats gezet, dat is dan de gouden generatie. Wat gaan zij gaan doen op het WK ? zullen rap weer thuis zijn als ze zo blijven spelen. Zoek een andere trainer en alles wordt weer beter.
 • JOHAN VANBEKBERGEN

  4 maanden geleden
  Een nieuwe - goede - trainer zou onze Belgische ploeg deugd doen. Zijn systemen zijn achterhaald.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.