BELGA
Volledig scherm
© BELGA
België BEL
1
EINDE
4
Nederland NED
 • 90'+3' Goal Michy Batshuayi
 • Steven Bergwijn Goal 40'
 • Memphis Depay Goal 51' 65'
 • Denzel Dumfries Goal 61'

Blamage voor een vol huis: zwakke Rode Duivels krijgen vier doelpunten om de oren tegen Oranje

Rode DuivelsNeen, de Rode Duivels zijn niet goed aan de Nations Leaguecampagne begonnen. De Belgen werden voor een volle Heizel vernederd door de noorderburen uit Nederland: 1-4.

99 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Mogen nog blij zijn dat er maar 4 doelpunten waren ...🙄...! Zo zie je maar hoe goed ze zijn tegen echte goeie landen ... En met die Martinez zal je nooit iets bereiken helaas ...🙄...👎
 • Smet Pascal

  4 maanden geleden
  Als die arriveren in Tubeke en ze tonen de beelden dan denk je spontaan aan 2 dingen : ze komen hun auto showen en ze zitten met een kwaaltje en ze moeten naar de kine. Een supersterke generatie die terecht in topclubs spelen maar als Rode Duivels ontgoochelen als ze tegen een deftige ploeg moeten.
 • Hedwig Beernaert

  4 maanden geleden
  De Belgen hebben op alle gebied voetballes gekregen van de Nederlanders. De Belgen misten motivatie, snelheid van uitvoering en gebrek aan techniek. Ze spelen meer achteruit dan vooruit. De Nederlandse spelers konden met 2 tot 3 passen de volledige Belgische verdediging uitschakelen. De toekomst ziet er niet goed uit voor de Belgen. Weldra behoren ze niet meer tot de top 10 van de Wereldranglijst
 • Marcel Seys

  4 maanden geleden
  Eindelijk eens op hun plaats gezet, dat is dan de gouden generatie. Wat gaan zij gaan doen op het WK ? zullen rap weer thuis zijn als ze zo blijven spelen. Zoek een andere trainer en alles wordt weer beter.
 • JOHAN VANBEKBERGEN

  4 maanden geleden
  Een nieuwe - goede - trainer zou onze Belgische ploeg deugd doen. Zijn systemen zijn achterhaald.
 1. Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederlandse media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandigheid”
  Rode Duivels
  44

  Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederland­se media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandig­heid”

  Nederland-België leverde allesbehalve spektakel op. Nooit een Derby der Lage Landen uit de oude doos. Dat zagen ook de Nederlandse media. De vergelijking met de 1-4-overwinning van Oranje in Brussel werd snel gemaakt: “Topploeg België nam de wedstrijd een stuk serieuzer dan in juni.” In de Spaanse pers werd de match van Eden Hazard duchtig geanalyseerd. Dat resulteerde in opnieuw weinig leuk leesvoer.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 3. “Je bent geen top van de wereld meer”: Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvolgende nederlaag tegen land uit top tien
  Play
  Rode Duivels
  135

  “Je bent geen top van de wereld meer”: Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvol­gen­de nederlaag tegen land uit top tien

  Opnieuw een nederlaag tegen Oranje. Al de vijfde wedstrijd op rij dat de Rode Duivels niet kunnen winnen tegen een land uit de top tien van de FIFA-ranking. Een teken aan de wand? “Het zegt natuurlijk wel iets: je bent geen top van de wereld meer”, concludeerde analist Jan Mulder, die meteen ook de reden aanduidde: “De grote aderlating? Hazard is niet meer Hazard.”