Frank Vercauteren met zijn gezin
Volledig scherm
Frank Vercauteren met zijn gezin © VTM Nieuws/ANP

Bijgestaan door vrouw en kind wordt Frank Vercauteren voorgesteld als technisch directeur: “Maar terugkeer naar België is voorlopig niet aan de orde”

Welkom (terug), Frank Vercauteren. Op z’n 66ste krijgt hij de sleutels van het Belgisch voetbal in handen. Technisch directeur die een nauwe band moet onderhouden met de bondscoach. Al zal hij zijn vrouw en dochtertje wat vaker moeten missen.

15 reacties

 • Françoise Dupont

  2 maanden geleden
  Zitten er dan echt geen goede gemotiveerde trainers in gans België ?
 • Robert Van Haver

  2 maanden geleden
  eindelijk, verstand komt met de jaren bij de KBVB. Nu nog een serieuze CEO in plaats van een NvA politieker
 • Jan Vercammen

  2 maanden geleden
  Succes beiden! De TD kennen we, de coach zullen we snel, bij zijn eerste selectie, leren kennen. Hopelijk een juiste mix van talent en ervaring.
 • Patrick Persoone

  2 maanden geleden
  Felicitaties met de aanstelling en nu aan het werk om de vooropgestelde doelstellingen te realiseren: de kwalificatie voor het EK 2024 met aanvallend en aantrekkelijk voetbal!
 • Gerry Piessens

  2 maanden geleden
  Zowel bij de aanstelling van de coach als de TD heb ik een goed gevoel.Hopelijk volgen er de komende jaren ook eens prijzen want daar draait het uiteindelijk om toch?
 1. Tedesco laat Witsel en Mertens uit zijn eerste Duivels-selectie, Lavia (19) is er wél bij
  119

  Tedesco laat Witsel en Mertens uit zijn eerste Dui­vels-selectie, Lavia (19) is er wél bij

  De eerste Rode Duivels-selectie van Domenico Tedesco is er een zonder Axel Witsel en Dries Mertens. Ook geen spelers van Racing Genk (Heynen, Trésor) en Club Brugge (Vanaken). Wel van de partij is Roméo Lavia, voor het eerst. Ook Bornauw, Mangala en Lukebakio zijn opvallende namen. De Rode Duivels starten op vrijdag 24 maart hun EK-kwalificatiecampagne in Zweden. Vier dagen later is er een oefenpot tegen Duitsland. Lees HIER de analyse van onze chef voetbal Niels Poissonnier.