Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bij HLN en VTM begint het EK nu al: dit mag u verwachten

Rode DuivelsOver precies een week spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het EK, maar vanaf vandaag mist u bij ons niks van dat EK en de Rode Duivels. De sportredactie van Het Laatste Nieuws, HLN.be en VTM Nieuws zet u op de eerste rij. Dit mag u de komende weken allemaal verwachten.

5 reacties

 • Dave Janssens

  2 maanden geleden
  De Bilde spreekt, in tegenstelling tot vele anderen, Martinez steeds aan met "coach". Ik twijfel of u veel minuten gespeeld heeft op noemenswaardig niveau Hans Oxida, want herkenning schuilt vaak in de kleine details. "Coach" zeggen ipv "Mister Martinez" gebeurd niet zomaar, heeft wel degelijk een goede en verklaarbare reden.
 • HUGO DRUPPEL

  2 maanden geleden
  Persoonlijk ben ik blij de ek niet op vtm uitgezonden word, dan is er tijdens de rust en na de wedstrijd tijd voor een deftige analyse ipv van reclame
 • pierre de smet

  2 maanden geleden
  VTM hou a..u.b. die hollandse betweter uit de studio , in zijn eigen land mag die ook niet meer op het scherm en zorg voor wat goede presentatoren tijden de wedstrijden .
 • Pieter Verhulst

  2 maanden geleden
  En iedereen weer allerlei producten kopen voor gratis vlaggetjes en tegelijk klagen dat voetballers geen belastingen betalen. Ik koop niets waar hun portret op staat want dat geld verdwijnt allemaal richting belastingparadijzen.
 • Hans Oxida

  2 maanden geleden
  De Bilde heeft welgeteld 21 minuten gespeeld op een groot toernooi. Hoezo weet hij alles als geen ander? Dan zijn er veel betere!