Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © BELGA

Bij afwezigheid van Hazard en co zal Martínez jongeren de kans geven: “Vanzeir krijgt minuten, dat verdient hij”

Rode DuivelsAan de vooravond van de slotmatch van de WK-kwalificatieperiode tegen Wales hebben Roberto Martínez en Axel Witsel de pers toegesproken. Beiden hadden het over de jongeren die morgen (wellicht) hun kans krijgen, de middenvelder lichtte ook een tipje van de sluier wat betreft zijn toekomst bij de Rode Duivels

8 reacties

 • frank Van den Abbeele

  2 maanden geleden
  Dat gemekker waarom die wel en die niet mag starten werkt op mijn systeem.waarom moeten al die jonkies op het veld staan ? Hun tijd komt zeker nog.we zijn nu eenmaal de nr 1 van de wereld en een topland waar de plaatsen zeer duur zijn.Als je, als coach, van de 27 kwalif wedstrijden er 25 wint , verdien je het vertrouwen om de goede keuzes te maken.
 • Philemon Van Gucht

  2 maanden geleden
  Waarom laat Martinez CDKNiet starten? Hij mag er hoogstens 10 minuten voor het einde maar inkomen en toch ziet ge zijn gretigheid om te vechten voor een bal. In tegenstelling van veel van de oudere generatie die het evident vinden dat ze erbij zijn. Maar ja CDK speelt maar in Belgie, Martinez zet er liever spelers op die in het buitenland op de bank zitten.
 • Bruno willems

  2 maanden geleden
  Hij moet ze geen minuten geven hij moet ze laten starten of gaan ze vriendjes bankzitters in het buitenland weer mogen starten juist gelijk Origi bij liverpool komt hij de tribune niet uit en hier mag hij spelen bij de RD
 • Dirk Maesen

  2 maanden geleden
  Jongeren kansen geven ? Denk ik eerst aan CDK, Saelemaeckers, Trossard, en nog een paar en ja, dan aan Vanzeir
 • Paul Van elsacker

  2 maanden geleden
  Ik hoop echt dat die jonge gasten een minuut of 3 krijgen om zich te tonen, Martinez blijft liever met die oude knokken spelen, wat deed trouwens die Mertens in de ploeg, heeft al een jaar niks meer laten zien en da loopt daar gewoon bij, echt niet te geloven.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.