Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Betrokken bij elke aanval: Kevin De Bruyne is back

Rode DuivelsKDB is back. Nu helemaal. Kevin De Bruyne (27) was de aanjager bij de Rode Duivels. In de slotfase zette hij zelf de kroon op het werk met een knappe goal.

3 reacties

 • Lawrence Van Damme

  2 jaar geleden
  Wat een uitstekende match van De Bruyne inderdaad. Vond eigenlijk iedereen super spelen behalve Tielemans.
 • Peter Thys

  2 jaar geleden
  klassebak maar ook de ogenschijnlijke onopvallende zekerheid Witsel deed het opnieuw onopvallend heel goed !
 • Rudi Van Daele

  2 jaar geleden
  Man van de match, klasbak.
 1. Even zorgen om Eden Hazard, nadat hij in duel neergaat en pijnlijk naar zijn voet grijpt
  Rode Duivels

  Even zorgen om Eden Hazard, nadat hij in duel neergaat en pijnlijk naar zijn voet grijpt

  Het zal toch niet? Vlak voor de pauze, Lukaku die perfect Eden Hazard aanspeelt in de zestien. Net voor de aanvaller wou aanleggen, ging hij neer in duel met O’Shaughnessy. Te licht voor een strafschop, zo oordeelde ref Brych. Zo mogelijk veel erger: Hazard greep meteen naar de linkervoet en trok een pijnlijke grimas. Gelukkig al niet de rechterenkel waaraan Eden in maart vorig jaar is geopereerd en die hem al bijna anderhalf jaar parten speelt. Maar al trekkebenend moest Hazard verder, waarna er een minuutje later afgeloten werd voor de pauze. Gelukkig start Eden, geregeld bij de acties betrokken maar weinig succesvol laat staan flitsend, nog wel de tweede helft. Hij staat voor het eerst sinds 1,5 jaar aan de aftrap van een match met de Rode Duivels.
 1. RECONSTRUCTIE. Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  21

  RECONSTRUC­TIE. Kevin De Bruy­ne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”

  Donderdag 17 juni 2021: voor eeuwig en altijd Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen. Iedereen vol lof. Maar KDB zelf? Die vond het “oké”. De mindset van de winnaar bij uitstek van de Rode Duivels. Een reconstructie van zijn dag in Denemarken. “Jullie mogen blij zijn, hoor. Mocht De Bruyne er niet zijn geweest, zou het somber zijn afgelopen voor de Belgen.”
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 3. Martínez tevreden over Eden Hazard: “Hij oogt fysiek sterk, ik maak me geen zorgen om hem”
  Play
  ROde Duivels
  6

  Martínez tevreden over Eden Hazard: “Hij oogt fysiek sterk, ik maak me geen zorgen om hem”

  Een dag na de 0-2-zege tegen Finland heeft bondscoach Roberto Martínez de pers toegesproken in Tubeke. Martínez blikte tevreden terug op de groepsfase, maar de focus ligt nu al op de wedstrijd van zondag. Of Eden Hazard ook dan in de basis staat, wilde de Spanjaard nog niet kwijt, maar de prestatie van Hazard maandag stemde de bondscoach wel tevreden. “Hij had plezier.”