BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Beloftencoach Johan Walem reageert bits op debuut Yari Verschaeren bij Rode Duivels

Rode DuivelsJohan Walem, bondscoach van de Belgische beloften, had vandaag voor de tweede EK-kwalificatiewedstrijd van de Jonge Duivels tegen Bosnië een erg korte reactie op het debuut van Yari Verschaeren voor de Rode Duivels, gisteren in en tegen Schotland. "Geen commentaar", liet Walem voor de microfoon van Proximus optekenen.

9 reacties

 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Hij heeft volkomen gelijk over verschaeren iets te vroeg bij de rode duivels ...ze gaan hem verbranden helaas ! Geef hem wat tijd nog bij de beloften Verkeerde zet van Martinez !
 • Rik Vrachten

  2 jaar geleden
  Snap niet dat Walem nog altijd trainer is v.d beloften ? Die man speelt nog altijd het ouderwetse verdedigend spel en heeft dus niets met aanvallend talent ! Hoog tijd voor een frisse moderne wind bij de beloften !!!
 • Kenny De Blieck

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat Yari Verschaeren nog meer meespeeld bij de rode duivels, hij heeft de talent. En zo kan hij nog meer doorgroeien tot een echte profvoetballer. Hij is de Next Eden Hazard.
 • rudy de clerck

  2 jaar geleden
  Martinez is een zeer slechte voetbaltrainer die voor de camera het goed kan uitleggen
 • René Behets

  2 jaar geleden
  Tijdens het voorbij EK kwam hij niet van de bank. Hij gaf de voorkeur aan Schrijvers. Wel laat hem maar verder doen met Schrijvers.