De Rode Duivels tijdens de vorige interlandbreak in het stadion van OH Leuven.
Volledig scherm
De Rode Duivels tijdens de vorige interlandbreak in het stadion van OH Leuven. © BELGA

Belgische voetbalbond start eigen podcastkanaal: “Nieuwe ontdekkingen doen in onze voetbalgeschiedenis”

De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) lanceert vandaag/donderdag haar eigen podcastkanaal RBFA Talks. “Het geeft ons de mogelijkheid een aantal onderwerpen in de diepte aan te snijden. Hiermee kunnen we in de breedst mogelijke zin aan voetbaleducatie doen voor een divers, maar in sport en voetbal geïnteresseerd publiek”, zegt Manu Leroy, Director Marketing & Communication van de KBVB.

0 reacties

 1. Lukaku matchwinnaar met alweer 2 treffers: “Ik blijf honger naar goals hebben”
  Play
  Rode Duivels

  Lukaku matchwin­naar met alweer 2 treffers: “Ik blijf honger naar goals hebben”

  Opnieuw 2 doelpunten voor de rekening van Romelu Lukaku. Waar het stopt? “Dat weet ik niet, ik blijf honger hebben”, aldus Lukaku. “Het eerste doelpunt was er eentje met wat geluk, maar dat heb je soms ook nodig in het voetbal. Toen de bal in de lucht hing, zag ik al dat hij binnen zou vallen. Als je toen naar mij had gekeken, wist je al dat het goal zou zijn”, lacht Big Rom.
 2. Onze huisanalist Marc Degryse: “Tielemans mogen we toch uitroepen tot de meest waardevolle speler van dit laatste interlandluik”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Onze huisana­list Marc Degryse: “Tielemans mogen we toch uitroepen tot de meest waardevol­le speler van dit laatste interland­luik”

  De Rode Duivels plaatsten zich gisteravond voor de Final Four. “Een duidelijke stap vooruit tegenover twee jaar geleden in de Nations League met die anticlimax tegen Zwitserland”, aldus onze huisanalist Marc Degryse, die de loftrompet afstak over Youri Tielemans, Romelu Lukaku en “de mannen waar we altijd op kunnen rekenen”.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!