Volledig scherm
© Photo News

Bekijk hier de goals en hoogtepunten uit San Marino-België

Rode DuivelsDe Rode Duivels speelden vanavond op het veld van San Marino. Eindstand: 0-4. Hieronder vindt u de hoogtepunten van het EK-kwalificatieduel.

9 reacties

 • Swa Jonas

  1 jaar geleden
  waar waren die hoogtepunten??????? Het is nu om Januzay,carrasco,origi te weren uit de groep.Kans gemist,horen niet meer thuis bij de duivels.!!!!!
 • Luc Cleynhens

  1 jaar geleden
  Hoogtepunten ??????? wie heeft er hoogtepunten gezien ? Als er zo'n wedstrijd in 4de prov. gespeeld wordt, ontslaat men onmiddelijk de trainer !!!!!!! Die Martinez is echt een ramp geworden.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Ben detrez : u heeft helemaal gelijk met u opmerking Mijn mening ook !
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Jan dewolf : volkomen akkoord met u analyse...maar zal iets aan toevoegen Carrasco Januzaj Tielemans ...zelfs de Bruyne waren slecht ... En waarom kreeg vanaken geen kans zelfs Raman niet ??? Martinez stelt alleen zijn vriendjes op Deze coach mag voor mijn part vertrekken ...!
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  San Marino verdiende deze 0-4 zeker niet Dikke proficiat voor deze werkende amateurs die hun best deden en meer zelfs Schandalig partij van onze rode duivels !!!
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"