BEKIJK. Bondscoach Martínez pakt rood in blessuretijd en wordt in Nederland vervangen door Henry: “Spelers een etentje betalen”

Rode DuivelsRood vond hij het zelf niet. Geel misschien wel. Roberto Martínez pakte in blessuretijd van België-Wales rood nadat de bondscoach de bal even bijhield. “De aanvoerder heeft me gezegd dat ik de spelers nu een etentje moet betalen.” Thierry Henry zal zondag tegen Nederland op de bank zitten.

20 reacties

 • eric debanne

  2 dagen geleden
  Frank waeghe : helemaal juist...👍
 • Ivan De Bakker

  4 dagen geleden
  Het was puur spelbederf dus ja, rood. Een speler die dat doet zou geel krijgen, maar de coach vertegenwoordigt 11 spelers, dus 11x geel...
 • Herman Thys

  4 dagen geleden
  Eindelijk ook eens goed nieuws als straks Henry coach is.Mag hij dan ook de ploeg opstellen want anders is 't weer om zeep.
 • gaston bergmans

  4 dagen geleden
  roberto toch wat steek jij toch allemaal uit ,,vervangen door een echt goede belgische trainer en dan denk ik meteen aan marc brys
 • Frank Waeghe

  4 dagen geleden
  Die man moet gewoon weg. Als je niet begrijpt waarom je rood krijgt op dat moment dan heb je een groot probleem. Dat wordt nog groter omdat je ermee aan het lachen bent. Kortom ik hoop op 10 wedstrijden schorsing en dan nemen we ineens een andere coach.