Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez. © BELGA

“Begrijpe wie begrijpen kan”: onze chef voetbal zag een Martínez onder druk vreemde keuzes maken

Vijf voor twaalf. De Rode Duivels staan op de rand van de afgrond op het WK voetbal in Qatar, ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. Het resultaat van een pijnlijke nederlaag tegen Marokko, waarin de bondscoach enkele vreemde keuzes maakte. “Het zegt alles over de fase waarin Roberto Martínez is beland.” Maar ook Kevin De Bruyne was weer verre van op z'n best...

110 reacties

 • Cris Verwilligen

  2 maanden geleden
  Martinez maakt altijd vreemde keuzes, dat mag als die keuzes maar goed zijn. Het probleem Martinez is dat hij enkel aan vriendjespolitiek doet, alleen de vriendjes mogen meespelen en de rest, hoe goed ook niet. Een EH in een rolstoel staat er altijd in. En een KDB ziet dat ook en ontploft en doet niet meer zijn best. Begrijpelijk, maar kon dit zien aankomen dus waarom niet eerder gezegd: verbeter of ik doe niet meer mee? Verjongen, ja. Laat deze match spelen met de jongeren. Mss winnen we
 • Frederik Jansens

  2 maanden geleden
  Albert zoals Debast zeker. Is er duidelijk nog niet klaar voor en ik betwijfel of hij dat ooit zal zijn. RSCA fan.
 • Frederik Jansens

  2 maanden geleden
  Hij maakt altijd vreemde keuzes onder druk. Juist daardoor zullen we met Martinez nooit een prijs pakken. Dat zeg ik al jaren. Door zijn fouten kunnen we niet winnen. Had Dendoncker gespeeld dan winnen we altijd tg Marokko. Castagne is geen echte verdediger.
 • Ferdinand Drees

  2 maanden geleden
  Ik denk dat Martinez niet veel te zeggen heeft en door anderen, zeg voetbalbond, bestuursleden clubs, gestuurd wordt. Tielemans, Dedoncker, Van Aken, De Ketelaere, E Hazard, Debast…..Wat doen die in een selectie.
 • Michael Willems

  2 maanden geleden
  Kdb moet het middenveld dirigeren met één 21 jarige,onana? Witsel moet je niet meetellen die voetbalt niet mee en laat de tegenstanders steeds hergroeperen. Kroatie komt 3-0 voor. Martinez haalt vertonghen, Hazard, witsel en bats eraf voor trossard, theate, vanaken en openda. Belgie begint plots te voetballen. Nog 15 minuten Maakt 1 goal en 1 penalty. Afgefloten. Verdorie. We kunnen wél voetballen met deze ploeg!! 15 min goed voetbal. 255 armtierig horizontaal gebrei. Martinez, scheer je weg.