Volledig scherm
© Photo News
2
EINDE
1
 • Michy Batshuayi 49' 70'
 • Admir Mehmedi 12'

Batshuayi doet het weer: hij bezorgt experimentele Duivels met twee goals nog onverwachte zege

Rode DuivelsStond België - Zwitserland in het teken van kansen voor nieuwe jongens, dan werd de oefeninterland de bevestiging dat twee Rode Duivels steeds meer hun stempel drukken. Youri Tielemans, bij de pauze ingevallen, en Michy Batshuayi. Een fenomeen, die laatste. Vierde spits bij begot Crystal Palace, maar met weer twee knappe goals bewerkstelliger van een onverwachte Belgische ommekeer. Van 0-1 naar 2-1. Dat heet efficiëntie.

7 reacties

 • danny janssens

  4 maanden geleden
  De Ketelaere mocht van mij gerust starten aan het begin tweede helft. Pas ingekomen en meteen een goeie actie. Foket heeft me aangenaam verrast. Toch beter dan Chadli......en Bornauw , die heeft op dit niveau momenteel nog niks te zoeken. Idem Lukebakio.......
 • Ivan De Bakker

  4 maanden geleden
  Had Martinez op voorhand niet gezegd dat hij wou experimenteren met de jeugd en het resultaat niet belangrijk was? Eén wissel om onze goeie vriend Kompany te plezieren, en de andere wissels waren echt 'toekomstgericht'... NOT! Heel triestig, voor mij geen RD meer zolang Kompa... Ik bedoel Martinez daar de plak zwaait. Match niet om aan te zien. 
 • Thomas Vandevelde

  4 maanden geleden
  Van Ranst zal alle tv zenders al wel gecontacteerd hebben om op visite te mogen komen? Omwille van het handjes schudden na het vieren van een goal. Zeer matige wedstrijd van de Belgen, Tielemans en Batshuayi wel beide goed gespeeld 
 • Guy Malfait

  4 maanden geleden
  Ik ben fan van Chadli maar het valt wel op dat Bornauw het veel makkelijker kreeg toen Foket hem kwam vervangen. Ook Delcroix en Kayembe vielen goed in. Knappe zege. 
 • fien De Coninck

  4 maanden geleden
  Gelukkig voor het publiek is dit een match zonder publiek..
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"