Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Axel Witsel profileert zich bij Atlético Madrid als centrale verdediger: “Dit is een troef voor de Rode Duivels”

Buitenlands voetbalAxel Witsel (33) maakt indruk bij Atlético Madrid... als centrale verdediger. Diego Simeone ziet in de Rode Duivel de ideale back-up, of zelfs titularis. Zou Roberto Martínez meekijken?

3 reacties

 • Marc Wouters

  2 maanden geleden
  Niet onlogisch, is altijd goeie stofzuiger geweest.
 • william De Ruyck

  2 maanden geleden
  Fantastisch! 🤞 succes 👍
 • Jonas De koker

  2 maanden geleden
  Ervaring in de verdediging 👍 en iemand die nog meekan
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.