“Als ze er hier uitgaan, dan heeft Roberto Martínez een groot probleem”: Degryse en Mulder schatten het belang van Kroatië in voor de bondscoach

Alles of niets. Voor Roberto Martínez. Met of zonder Romelu Lukaku. De WK-match tegen Kroatië wordt een scharnierpunt voor de Rode Duivels. Marc Degryse en Jan Mulder blikken vooruit in Deviltime. “Martínez moet zijn beste speler laten renderen. Als we vandaag de echte De Bruyne niet te zien krijgen, dan maken we geen kans.”

6 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Moest al voor het WK gebeurd zijn ...😏...! Maar ja de bond " deugd " zelf niet eh ...👎 Met een topcoach was dit niet gebeurd Nu helaas is het geschiedenis geworden Tijd voor een nieuwe generatie rond courtois en debruyne en de jeugd ...👍
 • Patrick Moers

  2 maanden geleden
  Dan ligt zijn C4 op tafel en moet hij juist nog tekenen.
 • Michael Willems

  2 maanden geleden
  Met Witsel tegen het sterke 3 man middenveld van Kroatie speel je met 10. Belgie heeft nul kans met een witsel die geen 5 passen 2 meter de diepte in zal sturen op 90 min tijd. Dat ziet iedereen, moet je niet eens voetbal voor begrijpen.
 • Marc Craeymeersch

  2 maanden geleden
  Waarom altijd zo giftig en negatief? De beste stuurlui staan vaak aan wal.
 • Carl Verduyckt

  2 maanden geleden
  Te lang gewacht om te vernieuwen en automatismen te kweken. Waarom hebben al die testmatchen gediend waar nota bene Trossard dikwijls goed speelde?
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. DUIVELS OP VAKANTIE. Courtois en verloofde Mishel Gerzig genieten op de Seychellen: “Weer een mooie dag”
  Play
  Rode Duivels
  78

  DUIVELS OP VAKANTIE. Courtois en verloofde Mishel Gerzig genieten op de Seychellen: “Weer een mooie dag”

  Verschillende Rode Duivels trokken na de vroege WK-exit op vakantie. Kevin De Bruyne trok met z'n gezin naar het ijskoude Lapland, Thibaut Courtois spoelt de Qatarese ontgoocheling dan weer door samen met verloofde Mishel Gerzig op de Seychellen. Eden Hazard vierde zijn internationale pensioen in Madison Square Garden. Ondertussen hebben Axel Witsel, Yannick Carrasco en Romelu Lukaku zich alweer gemeld bij hun clubs.