BELGA
Volledig scherm
© BELGA
België BEL
0
EINDE
2
Marokko MAR
 • Romain Saïss Goal 73'
 • Zakaria Aboukhlal Goal 90'+2'

Alleen winst tegen Kroatië volstaat (behoudens Canadees mirakel): onmondige Rode Duivels flirten nu al met exit na pijnlijk verlies

Wat een domper. Werd de Belgische wanprestatie tegen Canada nog gemaskeerd door het resultaat, gingen onmondige Rode Duivels tegen Marokko met de billen bloot. Twee Marokkaanse en niet eens onverdiende goals na de pauze kwamen erg hard aan. Omdat Kroatië enkele uren later met 4-1 van Canada won, zijn de Rode Duivels verplicht om donderdag te winnen van de vicewereldkampioen. Bij een draw tegen Kroatië is het alleen in theorie nog mogelijk om de achtste finale van het WK te bereiken. Het definitieve einde van een geweldige generatie lijkt nabij.

563 reacties

 • Willem Becker

  4 maanden geleden
  Ze moeten nu laten zien hoe goed ze zijn of zeggen te zijn.
 • Edwin Govaers

  4 maanden geleden
  Sorry maar dat feestje kost dan bakken vol euroke's en er wordt voor gene meter moeite voor gedaan . Wat ambras staan maken achteraf ja ... Pre inleveren , als wij ni presteren worden we ook niet naar behoren betaald ... Verlegen moesten ze zijn ... Mvg edwin
 • eric meers

  4 maanden geleden
  Met de "gouden "generatie is het al geruime tijd afgelopen maar de spelers noch de trainer willen het inzien en hebben nog altijd de illusie dat ze bij de besten ter wereld behoren .
 • Iris Roman

  4 maanden geleden
  Rollatorvoetbal is wat ons is gebracht. En Martinez moet het ermee doen. Pure merchandizing.
 • Francis smet

  4 maanden geleden
  Ok, Marokko verdiend gewonnen, vraag mij alleen af wat de Marokkanen gaan uitsteken in Brussel en Anderlecht moesten ze verliezen? Dit begrijp ik gewoon niet en heeft niets met voetbal te maken!
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Buitenlandse media zien dat “keizerlijke” De Bruyne er “Duitse horrorshow” van maakte, legende zelfs in shock door klasseverschil
  59

  Buitenland­se media zien dat “keizerlij­ke” De Bruyne er “Duitse horrorshow” van maakte, legende zelfs in shock door klassever­schil

  Ook de buitenlandse pers is danig onder de indruk van de overrompelende start en tout court goeie prestatie van de Rode Duivels tegen Duitsland. “De eerste minuten waren een horrorshow”, klinkt het in Duitse media. “De Duivels stormden langs alle kanten voorbij”, ziet ook het Spaanse ‘AS’, dat veel lof heeft voor Kevin De Bruyne. En ook legende Lothar Matthäus kon z’n ogen niet geloven.
 3. “Hij hoort bij de top drie in de Bundesliga”: wie is Koen Casteels, die zijn kans in doel krijgt tegen zijn tweede ‘thuisland’?
  PREMIUM
  4

  “Hij hoort bij de top drie in de Bundesliga”: wie is Koen Casteels, die zijn kans in doel krijgt tegen zijn tweede ‘thuisland’?

  Vier doelmannen uit hetzelfde geboortejaar bij de selectie van het Rode Duivels. De klas van 1992. Door de lichte blessure van Thibaut Courtois staat Koen Casteels straks in doel tegen Duitsland: “Ik heb niet het gevoel dat ik mij nog moet bewijzen in Duitsland.” Een voorstelling van de doelman, die op zijn negentiende België verliet voor Duitsland, mede door... Courtois.
 4. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.