BELGA
Volledig scherm
© BELGA
België BEL
0
EINDE
2
Marokko MAR
 • Romain Saïss Goal 73'
 • Zakaria Aboukhlal Goal 90'+2'

Alleen winst tegen Kroatië volstaat (behoudens Canadees mirakel): onmondige Rode Duivels flirten nu al met exit na pijnlijk verlies

Wat een domper. Werd de Belgische wanprestatie tegen Canada nog gemaskeerd door het resultaat, gingen onmondige Rode Duivels tegen Marokko met de billen bloot. Twee Marokkaanse en niet eens onverdiende goals na de pauze kwamen erg hard aan. Omdat Kroatië enkele uren later met 4-1 van Canada won, zijn de Rode Duivels verplicht om donderdag te winnen van de vicewereldkampioen. Bij een draw tegen Kroatië is het alleen in theorie nog mogelijk om de achtste finale van het WK te bereiken. Het definitieve einde van een geweldige generatie lijkt nabij.

563 reacties

 • Willem Becker

  2 maanden geleden
  Ze moeten nu laten zien hoe goed ze zijn of zeggen te zijn.
 • Edwin Govaers

  2 maanden geleden
  Sorry maar dat feestje kost dan bakken vol euroke's en er wordt voor gene meter moeite voor gedaan . Wat ambras staan maken achteraf ja ... Pre inleveren , als wij ni presteren worden we ook niet naar behoren betaald ... Verlegen moesten ze zijn ... Mvg edwin
 • eric meers

  2 maanden geleden
  Met de "gouden "generatie is het al geruime tijd afgelopen maar de spelers noch de trainer willen het inzien en hebben nog altijd de illusie dat ze bij de besten ter wereld behoren .
 • Iris Roman

  2 maanden geleden
  Rollatorvoetbal is wat ons is gebracht. En Martinez moet het ermee doen. Pure merchandizing.
 • Francis smet

  2 maanden geleden
  Ok, Marokko verdiend gewonnen, vraag mij alleen af wat de Marokkanen gaan uitsteken in Brussel en Anderlecht moesten ze verliezen? Dit begrijp ik gewoon niet en heeft niets met voetbal te maken!