Toby Alderweireld met zijn kroost.
Volledig scherm
Toby Alderweireld met zijn kroost. © VTM/Instagram

Alderweireld openhartig in gesprek met Mulder: “Mijn kindjes vragen zich vaak af waar papa is. Dat is heel lastig”

Rode DuivelsToby Alderweireld is de laatste gesprekspartner van Jan Mulder tijdens deze interlandperiode. De verdediger van Tottenham heeft het onder meer over zijn relatie met José Mourinho, het WK in Rusland en zijn gezin.

5 reacties

 • Kurt Neyens

  10 maanden geleden
  Ik denk dat veel mensen niet beseffen hoe groot de belasting op deze generatie sporters is.Ja er zijn er die het nog slechter hebben, voor minder geld. Ongetwijfeld. Maar dat zegt hij toch ook niet? Is ook maar een mens... en een verdomd goede voetballer.
 • Kurt Neyens

  10 maanden geleden
  Toby was weer outstanding gisteren. Zonder hem zou het véél minder zijn. Hopelijk kan hij het nog enkele jaren volhouden.
 • Kurt Neyens

  10 maanden geleden
  Ja Toby, dat is waar.Het is lastig voor alle ouders die omwille van hun werk hun kinderen niet vaak zien.De belasting voor jouw generatie van RD is wel extreem, zeker in deze tijden.MAAR nog enkele jaren volhouden en je kan met pensioen. Je gaat er vaker dan gemiddeld zijn voor je kinderen als ze opgroeien. En dan kan je hen duizenden verhalen vertellen over hun vader, één van de beste Belgische verdedigers ooit.Ook na jouw pensioen zullen er vele deuren open gaan en blijven voor jou.
 • John Tuinstra

  10 maanden geleden
  Wat moeten de kindjes van chauffeurs internationaal transport, zeelieden, piloten, handelsreizigers en zo velen meer zich dan afvragen waar hun papa’s zijn ? En niet voor enkele jaartjes. Ook niet voor evenveel centjes thuis. Denk steeds aan de velen die het zwaarder hebben !
 • Romana Crabbe

  10 maanden geleden
  tja ... veel centen binnenbrengen vraagt ook veel opoffering hé en dit maakt soms andere wonden ! Dat moet dan ieder voor zich maar weten hoe hij daarmee omgaat
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.