Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alderweireld legt beslissing uit om in Qatar te gaan voetballen: “Het financiële was uiteraard belangrijk, maar dit is vooral een keuze voor mijn gezin”

Rode DuivelsToby Alderweireld is er ook na zijn transfer naar Qatar (Al-Duhail) gewoon bij bij de Rode Duivels. Er was de nodige scepsis over de overgang, maar volgens de centrale verdediger van 32 valt het niveau er best mee. Alderweireld nam zonet uitgebreid de tijd om zijn keuze toe te lichten.

26 reacties

 • Viviane Hoeyberghs

  2 maanden geleden
  Geen woord over de slaverij daar...
 • Patrick Vermeer

  2 maanden geleden
  Toby heeft groot gelijk, is een goed land om te wonen , alles is daar beschikbaar, vrouwen worden gerespecteerd , het salaris zal wel redelijk zijn en als ge werk hebt in uwen hof boek je een Indiër voor de dag 😎👍
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Eindelijk iemand die eerlijk is en voor het geld kiest ! En daar is niks mis mee !
 • Linda Wellekens

  2 maanden geleden
  Grote vragen over redenen die er geen zijn :-D
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  Het voelt Europees aan…..echt Toby? Besef jij dat je in een land zit waar mensenrechten niks betekenen? Waar homosexualiteit verboden is en vrouwen amper rechten hebben?
 1. Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit
  Play
  Rode Duivels
  271

  Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit

  Het moest het toernooi worden van het eerherstel na dat teleurstellende EK, maar na Frankrijk ging het ook tegen Italië mis. Minder pijnlijk dan donderdag, maar daarom niet minder ontluisterend. Al moet gezegd dat er werkelijk niéts meezat. Lichtpuntje: de goal van De Ketelaere (2-1). Maar toch: snel vergeten, deze ‘Final Four’ van de Nations League. Eén troost: een bronzen verliezersmedaille hoeft niet opgehaald. Later op de avond pakte Frankrijk het goud na 2-1-winst tegen Spanje.