Toby Alderweireld zocht haar, wij vonden haar: de jongedame die een tattoo wil van zijn handtekening.
Volledig scherm
Toby Alderweireld zocht haar, wij vonden haar: de jongedame die een tattoo wil van zijn handtekening. © Mark Baert / Photonews

Alderweireld is op zoek naar jonge vrouw die opvallend verzoek voor hem had, wij vonden haar: "Ik méén het"

Rode DuivelsGeen Toby Alderweireld in Brussel afgelopen zondag. De verdedigende sterkhouder van de Rode Duivels moest ziek afzeggen voor de Duivelse huldiging en spendeerde zijn eerste dag in België in bed. Inmiddels meldde 'Mega Toby' wel dat hij al aan de beterhand is. 

48 reacties

 • jokke belg

  3 jaar geleden
  Nogmaals zien we de bemoeienissen van andere mensen ,deze vrouw is een vrij mens hè .
 • Christian Deckers

  3 jaar geleden
  Mij is opgevallen dat in het artikel 2 tegenstrijdigheden staan: er staat dat de HLN-fotograaf de dame had gespot en iets verderop staat dat de dames mét hun grote papieren da persfotografen zélf hebben opgezocht met gekende bedoeling. Zo zie ja maar dat van alles en nog wat krantenvulsels gemaakt worden en dan nog zo lang mogelijk uitgemolken worden. Prachtig toch, die hele fake-wereld.
 • Saïda Weemaes

  3 jaar geleden
  Nancy Clerinx wie zegt dat ik het gelezen heb dit verhaal ? Gewoon de foto gezien en zei wat voor zever is me dit .er gebeurd nu veel meer belangrijke nieuws in deze wereld en dit wordt er over sproken ? kom aan zeg ! Als ik toch een tattoo doe dan de namen van mijn tweeling.
 • Anonymous101

  3 jaar geleden
  Snap niet waarom sommige mensen het nodig vinden om hier over te zeuren. Vind het mooi dat ze dit doet en vooral als toby er op ingaat. Zegt veel over hem ook. Hoop dat ze hem krijgt en ik er een foto over te zien krijg. En toby tot over 2 jaar dank je voor het mooie wk
 • Roos Desreveaux

  3 jaar geleden
  Ik zou graag een tatoo hebben van de handtekening van tv-commentator Frank Raes.............