Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alderweireld en Carrasco, in wie een tikje Portugal schuilt, vrezen niet: “Tonen dat andere landen terecht schrik van ons hebben”

Rode DuivelsEvengoed had hij aan de andere kant kunnen staan. Portugal wilde Yannick Carrasco (27), jongen met Portugese roots, destijds binnenhalen. “Maar ik ben Belg, met zuiders temperament.” Wat hij nog zei: “Om een toernooi te kunnen winnen, moet je grote ploegen aan de kant kunnen zetten.” Het zal ook nodig zijn, met onder meer Portugal, Italië en Frankrijk in dezelfde tabelhelft als de Rode Duivels op dit EK. “Hopen op Hongarije had niet de juiste mentaliteit geweest”, beaamt Toby Alderweireld. 

11 reacties

 • Walter De Vuyst

  1 jaar geleden
  Geen enkele ploeg steekt er bovenuit . Waar maken we ons zorgen over ? het is tenslotte maar een E.K. waar vooral de media veel tamtam rond maakt . Dat de beste moge winnen , welke natie ook .
 • Philippe Van Elsacker

  1 jaar geleden
  Ze zullen er nu wel staan, speeltijd is voorbij. Ik denk dat de meeste ploegen nu ook al denken '" hoe komen we voorbij die Belgen " wij hebben wereldspits en wereldspeler KDB en mogelijk ontploft Eden. Onze verdediging heeft zoveel ervaring, die zal er staan
 • Clarie Kries

  1 jaar geleden
  Positief blijven en cool blijvenin het hoofd,alles komt goed,er kan zo veel gebeuren.
 • Christiaan Vernist

  1 jaar geleden
  Mss moeten we een beetje positiefs van de Nederlanders overnemen. Telkens er een EK of WK nog moeten beginnen zijn ze al kampioen. In Nederland blinken ze uit in het positieve en de Belgen steeds in het negatieve. Zij nu eens een beetje fier op uw land. Akkoord dat de Belgen nog geen goede matchen hebben gespeeld maar dat kan van zo goed alle landen gezegd worden en zeker Nederland. Dat was ook niet om aan te zien.
 • Yves Gysel

  1 jaar geleden
  We moeten geen schrik hebben van Portugal. Lukaku is in de vorm van zijn leven. Je moet daar minstens 2 verdedigers op zetten en zo ontstaat er ruimte voor KDB, Tielemans... Lukaku is momenteel beter dan Ronaldo. Mogen we fier over zijn. We hebben echt een wereldspits.