Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Al bijna 10.000 km gevlogen, maar zo blijven de Rode Duivels fris: “Recuperatie is voor 95% eten, drinken en slapen”

Rode DuivelsDe Engelsen blijven op Wembley, de Italianen zijn Rome nog niet uit geweest en Nederland bleef tot nu toe in Amsterdam. En dat terwijl de Rode Duivels zondag in Sevilla al aan hun vierde citytrip in twee weken zitten. Vermoeidheid kan straks een doorslaggevende factor worden. Zó doen ze er in Tubize alles aan om de Duivels fris te houden.

11 reacties

 • MARC VAN BUGGENHOUT

  1 jaar geleden
  Martinez is nog zeer lief voor Brych, ik denk dat vele anderen hem rauw kunnen lusten, hij was ongetwijfeld de zwakste op het veld na de schoppers van Portugal.
 • Stefaan Breynaert

  1 jaar geleden
  We konden toch geen duur stadion bouwen voor een drietal matchen nu en de volgende jaren. Volgende toernooien zijn weer in een of max twee organiserende landen dus minder airmiles.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Een zegen alleszins voor de opwarming van de aarde.
 • Frans Huygen

  1 jaar geleden
  Misschien kunnen ze hun premies afstaan aan een goed doel want wat deze sterren altijd zeggen dat het een eer is voor hun land te spelen en nu spreekt niemand over de ecologische voetafdruk van heel dit circus . De hockey spelers die al europees en wereldkampioen zijn geworden moeten het met heel wat minder tevreden zijn maar dit zijn geen over betaalde mediageile figuren !
 • Bart Vermeulen

  1 jaar geleden
  De toplanden worden verwend.. zover is duidelijk!