Een kamer van het Astoria Hotel.
Volledig scherm
Een kamer van het Astoria Hotel. © Astoria Hotel

Aan het logement zal het niet liggen: Duivels verblijven in Sint-Petersburg in poepchique hotel

3 reacties

 • Filip Van de Weyer

  2 weken geleden
  Straks zullen ze wel met een Russisch ei in hun broek zitten
 • Werner Gielis

  2 weken geleden
  Was een IBIS te min voor de overroepen en overbetaalde bepamperde sjotterkes
 • Guy Boessens

  2 weken geleden
  Waarom is dat nodig al die luxe
 1. Wat nu voor Duivels? Nog verschillende mogelijke opponenten voor 1/8ste finales, maar clash met Portugal en Ronaldo is meest waarschijnlijke scenario
  Rode Duivels
  149

  Wat nu voor Duivels? Verschil­len­de mogelijke opponenten voor 1/8ste finales, clash met Ronaldo en co meest waarschijn­lij­ke scenario

  Op naar een Duivels duel in de 1/8ste finale tegen Cristiano Ronaldo, zondag in Sevilla? Na de ontknoping van vanavond in groep D is dat het meest waarschijnlijke scenario volgens de computerwetenschappers van de KU Leuven. Italië (kwart), Frankrijk (halve) en Engeland (finale) zijn volgens diezelfde oefening onze meest waarschijnlijke opponenten op weg naar de EK-titel.
 2. Onze chef voetbal legt uit waarom Martínez ondanks zwaardere tabelhelft vol voor groepswinst gaat: “Speculeren zou indruisen tegen het eergevoel van zijn selectie”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  15

  Onze chef voetbal legt uit waarom Martínez ondanks zwaardere tabelhelft vol voor groeps­winst gaat: “Speculeren zou indruisen tegen het eergevoel van zijn selectie”

  Ondanks een erg zwakke eerste helft tegen Denemarken, maakt bondscoach Roberto Martínez zich weinig zorgen over zijn Rode Duivels. “Martínez loopt ondanks al die weggegeven kansen écht wel hoog op met zijn defensie”, schrijft onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Meer nog: de Spanjaard wil vol voor groepswinst gaan - ook al brengt ons dat in de lastige tabelhelft waarin we wellicht Italië en Frankrijk zullen moeten elimineren op weg naar de finale. En daar heeft hij een goede reden voor.