Zinho Vanheusden en Sebastiaan Bornauw.
Volledig scherm
PREMIUM
Zinho Vanheusden en Sebastiaan Bornauw. © BELGA

21-jarige Vanheusden en Bornauw wissels van de wacht voor ‘oude’ verdedigers: “Alles doen om erbij te zijn op EK 2021”

Rode DuivelsZinho Vanheusden en Sebastiaan Bornauw: als vertrouwd duo bij de beloften zingen ze ook samen een duet bij hun vooruitblik op hun vuurdoop bij de Rode Duivels. Hun rol op termijn: de aflossing van de wacht voor de verouderende defensie garanderen. “De lat is wel hoog gelegd.”

1 reactie

 • Christiaan GOETHALS

  5 maanden geleden
  Tja, om kwaliteit van Vertongen, Alderweireld, Kompany en Vermaelen te benaderen, dat zie ik niet gebeuren, misschien dat Vanheusden nog de beste papieren heeft, want hij kan wel wat.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. “Dit is een mogelijke aankondiging van de ondergang”: Hugo Camps vreest het ergste voor “chronische invalide” Eden Hazard
  PREMIUM
  LaLiga
  2

  “Dit is een mogelijke aankondi­ging van de ondergang”: Hugo Camps vreest het ergste voor “chronische invalide” Eden Hazard

  2021 begint voor Eden Hazard waar 2020 eindigde: in de lappenmand. Wéér een spierscheur, wéér een maand of zo buiten strijd. Wanneer komt het goed met hem? En ook: zien we nog wel de beste Eden Hazard in juni op het EK? Huiscolumnist Hugo Camps ziet het alvast erg somber in: “Het voetballeven van Eden Hazard is een feuilleton van tristesse aan het worden.”
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"