De Rode Duivels druipen af in Dublin.
Volledig scherm
De Rode Duivels druipen af in Dublin. © Photo News
Ierland IER
2
EINDE
2
België BEL
 • 35' Goal Chiedozie Ogbene
 • 85' Goal Alan Browne
 • Michy Batshuayi Goal 12'
 • Hans Vanaken Goal 58'

2-2: het blijft speuren naar x-factor bij jonge Duivels die voorsprong uit handen geven en niet langer nummer één zijn op FIFA-ranking

Rode DuivelsBrave Rode Duivels. Ierland voor hun honderdjarig bestaan toch nog een draw gegund. Al was dat niet eens onverdiend. Experimentele Belgen konden nooit hun wil opdringen, ondanks twee keer een voorsprong via Batshuayi en Vanaken (2-2). Weg eerste plaats op de FIFA-ranking. Naar de x-factor bij de nieuwe lichting Belgen, blijft het speuren met vergrootglas.

158 reacties

 • jean-pierre dermaut

  5 maanden geleden
  De gouden generatie bracht er niets van terecht .Ze wonnen een paar matchen ,of een gelijk spel tegen ploegen van het tiende knoopsgat .Ze hebben in feite nooit iets ernstig gewonnen .Het goud kun je alleen vinden op hun bank rekening .Hetgeen we gezien hebben van de gouden boys in wording is medelijden wekkend .
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Men vergeet hier blijkbaar soms dat het een Belgisch B-elftal betrof. Spelen Brazilië, Argentinië en Frankrijk dan zo een oogstrelend voetbal? Vergeet het maar en dat zijn pas toplanden.
 • luc Van Campenhout

  5 maanden geleden
  De generatiewissel zet zich nu fors door. Wij moeten de voorbije 10 jaar koesteren want die zullen wij de komende 30 jaar niet meer meemaken.
 • roger Rymen

  5 maanden geleden
  Ik had sterk de indruk dat ze soms niet goed wisten waar zich het doel van de tegenpartij bevond want ze speelden de bal aanhoudend richting eigen doel.
 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Allei, als ze nu nog een veertigtal plaatsen zakken, dan staan ze waar ze horen…
 1. “Eden heeft máánden kunnen rusten”: Jan Mulder vindt het “raadselachtig” wat er met Eden Hazard gebeurde
  Play
  Rode Duivels
  4

  “Eden heeft máánden kunnen rusten”: Jan Mulder vindt het “raadsel­ach­tig” wat er met Eden Hazard gebeurde

  Eden Hazard heeft richting het WK in november speelminuten én vertrouwen nodig. Maar bondscoach Roberto Martínez zette hem tegen Wales op de bank. Verrassend. Twintig minuten voor tijd mocht Hazard invallen. “Hij doet nu niet mee. Waarom?”, vroeg Jan Mulder zich in de voorbeschouwing van de match af in de VTM-studio. “Gaat het om rust? Hij heeft máánden lang gerust.”