1. REACTIES. Alderweireld: “Ze kijken altijd met vergrootglas naar verdediging, maar voorin moet de bal beter worden bijgehouden”
  Play
  Rode Duivels
  3

  REACTIES. Alderwei­reld: “Ze kijken altijd met vergroot­glas naar verdedi­ging, maar voorin moet de bal beter worden bijgehou­den”

  Een deugddoende zege voor de Rode Duivels in Polen én nog eens de nul gehouden. “Hiermee hoef je niet te piekeren op strand, met de cocktail in de hand", zo schreef onze chef voetbal Niels Poissonnier. En hij wordt daarin bijgetreden door onder meer Toby Alderweireld en Leander Dendoncker. Al had die eerste toch ook een boodschap in huis voor de aanvallers.
 2. ONS RAPPORT. “Schilderwerken Youri. Regelaar op het middenveld”: één grote uitblinker bij Rode Duivels, voor het overige veel zesjes
  PREMIUM
  Rode Duivels
  7

  ONS RAPPORT. “Schilder­wer­ken Youri. Regelaar op het middenveld”: één grote uitblinker bij Rode Duivels, voor het overige veel zesjes

  De Rode Duivels kunnen dan toch met een positief gevoel op vakantie vertrekken. De Belgen wonnen dankzij een treffer van Michy Batshuayi met het kleinste verschil in Polen. Toch was ‘Batsman’ niet dé grote uitblinker, wat ons betreft. Die eer was weggelegd voor de regisseur op het middenveld. Bekijk hieronder onze punten.
 1. “Eden heeft máánden kunnen rusten”: Jan Mulder vindt het “raadselachtig” wat er met Eden Hazard gebeurde
  Play
  Rode Duivels
  4

  “Eden heeft máánden kunnen rusten”: Jan Mulder vindt het “raadsel­ach­tig” wat er met Eden Hazard gebeurde

  Eden Hazard heeft richting het WK in november speelminuten én vertrouwen nodig. Maar bondscoach Roberto Martínez zette hem tegen Wales op de bank. Verrassend. Twintig minuten voor tijd mocht Hazard invallen. “Hij doet nu niet mee. Waarom?”, vroeg Jan Mulder zich in de voorbeschouwing van de match af in de VTM-studio. “Gaat het om rust? Hij heeft máánden lang gerust.”