Rock Werchter. Beeld uit 2019.
Volledig scherm
Rock Werchter. Beeld uit 2019. © Photo News

Ook deze zomer geen Rock Werchter: blijft je ticket geldig? Of kan je je geld terugvragen?

FestivalsRock Werchter wordt een jaar uitgesteld. Dat laat het festival weten. De volgende editie zal plaatsvinden van 30 juni tot 3 juli 2022. Daarnaast zullen ook de eendagsfestivals TW Classic en Werchter Boutique dit jaar niet doorgaan. Dat schrijft de organisatie op de websites van de festivals. 

83 reacties

 • Patrick De pauw

  1 jaar geleden
  Ik denk niet dat de mensen aldaar gelukkig zijn met zijn concerten vol lawaai drugs en overlast?en dit draagt niet bij tot het milieu of de ecologische welzijn tegendeel!hij zou beter iedereen hun geld weergegeven ipv verder te doen met dat rotgedoe en pesterijen voor de bewoners daar!afschaffen dat verderf en geld terug + een bijdrage aan de bevolking en milieu voor de overlast verdorie
 • Jean Emare

  1 jaar geleden
  Belgische artiesten genoeg om dit op te vullen. Wees eens creatief mensen!
 • Hans Andersen

  1 jaar geleden
  De burgemeester van Rotselaar kent zijn inwoners dus totaal niet. In plaats van in naam van alle rotselarenaren te spreken zou hij beter spreken van sommigen willen het festival graag. In deelgemeente Werchter waar al de overlast is, is 75 percent van de inwoners het kots en kostbeu.
 • Louis Toebak

  1 jaar geleden
  Heerlijk toch! Geen file in Kampenhout!
 • Patrick De pauw

  1 jaar geleden
  Uw geld terug?dat zal niet gebeuren want de organisatie zal die wel op souperen voor de schulden die oplopen tot miljoenen en dag uw geld!je moest er maar geen geld aan geven zonder zekerheid of het door d’où gaan!!!pech allemaal zou ik zeggen hahaha leuk hè
 1. Tomorrowland bekijkt of editie 2021 uitgesteld kan worden naar einde van de zomer
  Festivals

  Tomorrow­land bekijkt of editie 2021 uitgesteld kan worden naar einde van de zomer

  Tomorrowland heeft concrete plannen om de editie van dit jaar niet zoals gepland in juli te houden, maar met zes weken uit te stellen naar eind augustus of begin september. De festivalorganisatie heeft ons bevestigd dat er gesprekken lopen met alle stakeholders en dat de nodige aanvragen zijn ingediend. “We willen nu echt kunnen opstarten en dit is een mogelijke piste”, stelt woordvoerster Debby Wilmsen.
 2. Concertsector gelooft niet meer in normale festivalzomer: “Dan maar mikken op het najaar”
  PREMIUM

  Concertsec­tor gelooft niet meer in normale festivalzo­mer: “Dan maar mikken op het najaar”

  Met de annulatie van Graspop Metal Meeting 2021 lijkt de eerste vallende dominosteen alweer een volledige festivalzomer weg te vegen. De zoveelste opdoffer voor de mensen uit de concertsector – muzikanten, technici en boekingsagenten – die intussen al een jaar geen podium van dichtbij hebben gezien. Wij laten drie van hen aan het woord: “Waarom gaat die vaccinatie toch zo tergend traag?”