Een schets van het nieuwe park in Sint-Jozef Rijkevorsel.
Volledig scherm
Een schets van het nieuwe park in Sint-Jozef Rijkevorsel. © RV

Werken aan nieuw landschapspark in Sint-Jozef gestart: aanleg speelzone wel pas in lente 2023

RijkevorselDe voormalige steenbakkerijsite SAS in Sint-Jozef Rijkevorsel wordt de komende maanden en jaren grondig aangepakt. In een latere fase komen er 59 woongelegenheden en een aantal commerciële ruimtes, maar de eerste fase is nu gestart: de aanleg van een landschapspark van 1,7 hectare.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Onze weekendtips voor de Kempen: verjaardagsfeest van Pakawi Park, wereldfeest en gezellige gezinsnamiddag
  PREMIUM
  kempen

  Onze weekend­tips voor de Kempen: verjaar­dags­feest van Pakawi Park, wereld­feest en gezellige gezinsna­mid­dag

  Nog geen plannen voor het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 juni? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Aan feesten dit weekend geen gebrek. Dierentuin Pakawi Park in Olmen (Balen) viert haar derde verjaardag en ook in Zoerle-Parwijs (Westerlo), Arendonk en Geel wordt er lustig op los gefeest. In Merksplas kan je dan weer het goede doel steunen.