Leerlingen van VTI Spijker bij hun foodtruck waarmee ze een tour gaan maken langs de lagere scholen.
Volledig scherm
Leerlingen van VTI Spijker bij hun foodtruck waarmee ze een tour gaan maken langs de lagere scholen. © Foto Ton Wiggenraad

VTI Spijker gaat op foodtruck-tournee

 1. Na bistrobar, frituur én hotel, voegen drie jonge ondernemers nu ook versmarkt aan lijstje toe: “Bij De Jachthoorn draait alles rond pure ambacht”
  PREMIUM

  Na bistrobar, frituur én hotel, voegen drie jonge onderne­mers nu ook versmarkt aan lijstje toe: “Bij De Jachthoorn draait alles rond pure ambacht”

  Bistrobar-friterie-hotel De Jachthoorn gaat uitbreiden met een versmarkt. Het wordt de combinatie tussen een beenhouwerij en een bakkerij. Voor het bakkersgedeelte slaan ondernemers Ben Van den Zegel, Seppe Vinckx en Maarten Aerts de handen in elkaar met de gerenommeerde bakkerij Dellafaille uit Schoten. Ze zullen de bakkerij gebruiken van Joost Muësen die binnenkort zijn zaak sluit. “Hiermee is het verhaal helemaal rond”, zegt het drietal.
  Hoogstraten
 2. Nieuw masterplan voor Nationaal Park Kalmthoutse Heide blijft op verzet stoten: “Nog altijd veel onzekerheden”
  PREMIUM

  Nieuw masterplan voor Nationaal Park Kalmthout­se Heide blijft op verzet stoten: “Nog altijd veel onzekerhe­den”

  Het Grenspark Kalmthoutse Heide stelde zich begin 2022 kandidaat om een Nationaal Park Vlaanderen te worden. Een idee dat bij heel wat gemeentebesturen en landbouwers op enige terughoudendheid kan rekenen, want de vrees voor nog extra druk op de landbouw is reëel. Vandaag stelt het Grenspark een hertekend Masterplan voor. De beslissing valt eind mei. Vier parken kunnen de erkenning krijgen. Maar valt dat in goede aarde ?
  Brecht