Veussels Tonjel schrapt alle voorstellingen.
Volledig scherm
Veussels Tonjel schrapt alle voorstellingen. © RV

Veussels Tonjel schrapt definitief voorstellingen: “Politiek zet deur wel op kier, maar maatregelen zullen zo streng zijn dat het niet doenbaar is voor ons”

Rijkevorsel't Veussels Tonjel wacht het overleg niet af tussen de cultuursector en de regering over het eventueel heropenen van de cultuursector. “Politiek lijkt terug te krabbelen, maar de maatregelen zullen van die aard zijn  dat we het onmogelijk gerealiseerd krijgen”, klinkt het verbitterd bij Renilde Willemse. 

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.