Jurgen Bastiaensen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Bastiaensen. © RV/Photonews

Verslagenheid om overlijden Jurgen Bastiaensen: “Bescheiden, harde werker en een grote winnaar”

Turnhout/Rijkevorsel/Hoogstraten/Sint-LenaartsBescheiden man, harde werker, grote winnaar. Zo omschrijven heel wat familie en vrienden Jurgen Bastiaensen (44). De vader van twee liet vrijdag in een tragisch ongeval het leven in het Nederlandse Maren-Kessel. Zijn vriend, ex-ploegmakker en ex-trainer Bart Wilmssen is er het hart van in. “Het klikte wel tussen ons. Een echte winnaar en een familiemens. We moeten er nu zijn voor Elke, Joran en Senne”, zegt Bart.

 1. Veussels Tonjel schrapt definitief voorstellingen: “Politiek zet deur wel op kier, maar maatregelen zullen zo streng zijn dat het niet doenbaar is voor ons”
  Rijkevorsel

  Veussels Tonjel schrapt definitief voorstel­lin­gen: “Politiek zet deur wel op kier, maar maatrege­len zullen zo streng zijn dat het niet doenbaar is voor ons”

  't Veussels Tonjel wacht het overleg niet af tussen de cultuursector en de regering over het eventueel heropenen van de cultuursector. “Politiek lijkt terug te krabbelen, maar de maatregelen zullen van die aard zijn dat we het onmogelijk gerealiseerd krijgen”, klinkt het verbitterd bij Renilde Willemse.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.