De vandalen doodden een haantje in de kerststal, lieten de andere fazanten, kipjes en eenden vrij. Ze gingen ook aan de haal met een duur reclamebord van de Barbershop en brachten vernielingen aan bij frituur Boomerang in het centrum.
Volledig scherm
De vandalen doodden een haantje in de kerststal, lieten de andere fazanten, kipjes en eenden vrij. Ze gingen ook aan de haal met een duur reclamebord van de Barbershop en brachten vernielingen aan bij frituur Boomerang in het centrum. © Toon Verheijen

Vandalisme aan kerststal: drie (jonge) daders in beeld

RijkevorselHet vandalisme dat maandagnacht is gepleegd in het centrum van Rijkevorsel, is gepleegd door drie jongeren. Die zijn te zien op camerabeelden die de politie heeft bekeken. De verdachten zijn voorlopig nog wel niet geïdentificeerd.

  1. RESTOTIP. Hongaarse vleesspecialiteiten in restaurant Monarchia
    PREMIUM
    turnhout

    RESTOTIP. Hongaarse vleesspeci­a­li­tei­ten in restaurant Monarchia

    Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: restaurant Monarchia in Turnhout. Zaakvoerder Gabor Meretei (23) serveert er de typische Hongaarse keuken, met voornamelijk heel wat vleesgerechten – van goulashsoep tot braadworsten - die stevig gekruid zijn. Lees al onze restotips hier.