De vandalen doodden een haantje in de kerststal, lieten de andere fazanten, kipjes en eenden vrij. Ze gingen ook aan de haal met een duur reclamebord van de Barbier Kings en brachten vernielingen aan bij frituur Boomerang in het centrum.
Volledig scherm
De vandalen doodden een haantje in de kerststal, lieten de andere fazanten, kipjes en eenden vrij. Ze gingen ook aan de haal met een duur reclamebord van de Barbier Kings en brachten vernielingen aan bij frituur Boomerang in het centrum. © Toon Verheijen

Vandalen op vernieltocht door Rijkevorsel: zelfs een haantje van de kerststal de nek omgedraaid

RijkevorselVandalen hebben maandagnacht lelijk huisgehouden in het centrum van Rijkevorsel. Bij frituur Boemerang vernielden ze een spandoek en de kerstverlichting, bij de Barbier Kings gingen ze aan de haal met een zwaar reclamebord, maar de meest walgelijke feiten pleegden de daders in de kerststal. Ze knipten de draad boven het hokje waar eenden, kippen, haantjes en fazanten zaten door en doodden één haantje dat ze later wegsmeten in het gangetje naast de pastorij. De andere dieren lieten ze vermoedelijk los. Heel het dorp spreekt zijn afkeer uit. “Wie haalt het in godsnaam in zijn hoofd om dit te doen?”